Δυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Εξετάσεις & εμβολιασμοί παιδιών Ρομά στο Αγρίνιο το Σάββατο

Η Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας & Δημόσιας Υγείας και το Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά του Δήμου Αγρινίου , σε συνεργασία με την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας-«ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, την 6η ΥΠΕ, την Α’ Παν.κλινική του Π.Ν.Παίδων «Αγία Σοφία», την Παιδιατρική κλινική «Μητέρα», τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου και το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Αγρινίου, θα υλοποιήσουν δράση Παιδιατρικής κλινικής εξέτασης – Εμβολιασμός παιδιών Ρομά,στις 23 Μαρτίου 2019 ,ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00π.μ. – 14:00μ.μ. στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά (Δ.Γληνού 1) με στόχο την προάσπιση και την προαγωγή της υγείας ευπαθών ομάδων.

Τα εμβόλια που θα πραγματοποιηθούν είναι:

• Ιλαράς – Παρωτίτιδας- Ερυθράς
• Ηπατίτιδας Β’ –Α΄
• Διφθερίτιδας- Τετάνου -Κοκκύτη-πολιομυελίτιδας,
Αιμόφιλου ινφλουέντζας τύπου Β΄
• Πνευμονιόκοκκου, Μηνιγγιτιδόκοκκου Οροομάδα C

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Κοινότητας με Παράρτημα Ρομα (Γληνού 1) και στα τηλέφωνα 26410-46990 & 26410 48747)

Ένα Σχόλιο

  1. Μάλιστα να τα αφήσει ο δήμος αυτα παίρνουν 700 επιδόματα για αρχή για τους βρωμιάρηδες αυτούς ας κλειδώσει κάνα κάδο που πάνε και τρώνε μέσα από τα σκουπίδια και μετά πιάνουν λεφτά και μοιράζουν τις βρωμιές τους και τα μικρόβια από δω κι από κει στα τέσσερα για μία ψήφο Άσε που έχουν κατακλέψει όλο τον κόσμο αλλά κατά τα άλλα ευάλωτες ομάδες τρέλα υπόκοσμος φασαρία τσαμπουκάδες εδώ Τι στο διάολο θα δω ακόμα από αυτή την Ελλάδα ξεφτιλισμένοι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button