Δυτική Ελλάδα

Εξερευνήθηκε το ρήγμα της Κατούνας από γυναίκα σπηλαιολόγο (φωτο)‏

geg-rigma-katounas 2Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανάρτησή μας κατά την διάρκεια των εργασιών του έργου αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης στην Κατούνα βρέθηκε άνοιγμα (ρήγμα) με αρκετό βάθος στον κεντρικό δρόμο, μεταξύ του Δημοτικού σχολείου και διασταύρωσης προς Τρύφου.
Η τεχνική υπηρεσία του Δήμου και ο υπεύθυνος του έργου έκριναν σκόπιμο να απευθυνθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες, όπως στην Περιφέρεια και στην υπηρεσία προστασία του πολίτη. 
geg-rigma-katounas 1
Σήμερα λοιπόν η σπηλαιολόγος που κλήθηκε εξερεύνησε το χώρο και κατέβηκε στην ρωγμή με τα κατάλληλα όργανα, παρουσία των Αντιδημάρχων  κ. Κων/νου Στούπα και Παναγιώτη Κομποτιάτη,  του  δημοτικού συμβούλου Παναγιώτη Σαλοδημήτρη, του Προέδρου της Κατούνας κ. Κώστα Κασούρα και παρουσία πολλών συγχωριανών.
Οι πρώτες εκτιμήσεις κατά πληροφορίες δικές μας, είναι πως η ρωγμή έχει βάθος 12 μέτρα και 7 μέτρα μήκος και προκλήθηκε από διάφορα υπόγεια ύδατα, σπασμένες αποχετεύσεις κλπ.
WP_000147
Είμαστε εν αναμονή του πορίσματος της σπηλαιολόγου, της κατασκευάστριας εταιρείας αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου για την συνέχιση του έργου στο συγκεκριμένο σημείο.
geg-rigma-katounas 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button