Δυτική ΕλλάδαΡοή ΕιδήσεωνΥγεία-Ομορφιά

Εξειδικευμένο ιατρείο άκρου ποδός – γόνατος – ώμου από τον ορθοπεδικό – χειρούργο – αθλίατρο Φώτη Τσούκα στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

Η Γενική Κλινική  Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου, στα πλαίσια της συνεργασίας της με Πανελλαδικά καταξιωμένους,εξειδικευμένους και έμπειρους ιατρούς,ανακοινώνει  ότι την Παρασκευή 29 Μαϊου 2020, ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος -Αθλίατρος Κος Τσούκας  Φώτης θα δέχεται στην Κλινική μας, αυστηρά κατόπιν ραντεβού, συμπολίτες μας προς εξέταση.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

Συγκεκριμένα ο Κος Τσούκας ειδικεύεται σε :

Αθλητικές κακώσεις
Αρθροσκόπηση γόνατος – ώμου
Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής
Παραμορφώσεις άκρου ποδός (κότσι) και πτώση μετατάρσιων
Αρθρίτιδα ποδοκνημικής

Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITANως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός. Παράλληλα, λόγω της μεγάλης εμπειρίας του στο χώρο της ρομποτικής χειρουργικής είναι εκπαιδευτής χειρουργικών επεμβάσεων στον εξωτερικό.

Για ραντεβού μπορείτε να απευθύνεστε στο λογιστήριο της Κλινικής (καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 09:00-14:00)

Επίσης, στα τηλέφωνα 2641047721(καθημερινά από 09:00-14:00)

και μέσω email : ippokrateio.clinic@gmail.com

site :www.ippokrateio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button