Αθλητισμός

Εξαιρετική εμφάνιση του Νίκου Σταμούλη της ΓΕΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων

spo-stamoulis1Το ασημένιο μετάλλιο στα 3000μ. Παίδων κατέκτησε ο Νίκος Σταμούλης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που διεξήχθη στα Τρίκαλα το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλα τα σωματεία της Ελλάδας. Ο νεαρός αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου πέτυχε επίδοση εννέα λεπτών και έξι δευτερολέπτων κατεβάζοντας την προηγούμενη επίδοσή του δέκα δευτερόλεπτα.

Η επιτυχία αυτή είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή αν λάβουμε υπόψη ότι ο Νίκος Σταμούλης ανήκει σε μικρότερη ηλικιακή κατηγορία και αγωνίστηκε με μεγαλύτερους αθλητές. Παράλληλα, η διάκριση αυτή του δίνει το εισιτήριο συμμετοχής με την Εθνική Ομάδα Στίβου Παίδων όπου θα λάβει μέρος στη διεθνή συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Αυγούστου. Για το νεαρό δρομέα, που προπονείται με τον Μπάμπη Ποσονίδη, η επόμενη διοργάνωση είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του, των Παμπαίδων, που θα διεξαχθεί στη Χαλκίδα, στις 16 Ιουλίου.

spo-stamoulis2Οι επιτυχίες αυτές αποτελούν το φωτεινό παράδειγμα για τα νέα τα παιδιά που επιθυμούν να ασχοληθούν με τον κλασικό αθλητισμό και ενισχύουν την αποτελεσματικότητα της σωστής δουλειάς που πραγματοποιείται από το τμήμα στίβου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, η οποία συνεχίζει την μακρόχρονη παράδοση ανάδειξης πανελληνιονικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close