Αθλητισμός

Εξαιρετικές εμφανίσεις για τους οι αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλ/νίας

spo-kakar3Στο διασυλλογικό πρωτάθλημα taekwondo που έγινε στην Αθήνα ο Α.Σ. Θησέας Αιτωλ / νιας  συμμετείχε με 50 μικρούς αθλητές όπου αν και οι περισσότεροι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι το Αγρίνιο στο μέλλον θα έχει πολλούς πρωταθλητές στο άθλημα.

Στους αγώνες έδωσε το παρών και ο Παγκόσμιος πρωταθλητής της εθνικής ομάδας Ουγγαρίας Balazs Toth,  που πλέον θα βρίσκεται στην Ελλάδα και θα προπονεί όλους τους αθλητές των συλλόγων της Kakarelis team.  Ο ομοσπονδιακός προπονητής Balazs Toth έμεινε ενθουσιασμένος από τους αθλητές του συλλόγου και δήλωσε ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι  γονείς που συνόδεψαν τους αθλητές χειροκρότησαν την προσπάθεια και την εμφάνιση των μικρών αθλητών του Α.Σ. Θησέας.

spo-kakar1Στο σχετικό δελτίο τύπου του Συλλόγου, αναφέρεται ακόμη:

“Η δουλειά των προπονητών Αλέξιου και Νίκου Κακαρέλη φάνηκε για  άλλη μια φορά με τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των αθλητών. Με την άφιξη του παγκόσμιου πρωταθλητή  το επίπεδο θα ανέβει ακόμη πιο πολύ για τους αθλητές των συλλόγων ΑΣ Θησέας Λευκάδος – Νεας Ιωνιας Αττικής – Παξοί – Μεσολόγγι.
Στο πρωτάθλημα αγωνίστηκαν και εννέα αθλητές του συλλόγου μας  από τον ΑΣ Θησέας Λευκάδος που ήταν εξαιρετικοί και απέδειξαν ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα και εκεί.

Το ΔΣ του συλλόγου, συγχαίρει τους αθλητές αλλά και τους προπονητές για τις σπουδαίες εμφανίσεις που πραγματοποίησαν.  Προσκαλεί όλους τους αθλητές της πόλης του Αγρινίου να έρθουν να δουν την εκπληκτική δουλειά του  Balazs Toth και να δοκιμάσουν να μάθουν τα μυστικά του taekwondo από τους κορυφαίους προπονητές της  πόλης μας.”spo-kakar2 spo-kakar4 spo-kakar5 spo-kakar6

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button