ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εξαφάνιση μυστήριο υπαλλήλου της ΕΥΠ: Το τροχαίο και τα περιουσιακά στοιχεία

Μυστήριο επικρατεί γύρω από την εξαφάνιση ενός υπαλλήλου της ΕΥΠ, του Επαμεινώνδα Τόλη, ο οποίος εργαζόταν στην υπηρεσία πάνω από δεκαπέντε χρόνια.

Ο Επαμεινώνδας εξαφανίστηκε με περίεργο τρόπο στην Αθήνα. Υπάλληλοι της ΕΥΠ (τουλάχιστον έτσι δήλωσαν) τον αναζητούσαν στη γειτονιά του, στο σπίτι του.

Τι συνέβη σ’ ένα τροχαίο ατύχημα και ήρθαν τα πάνω κάτω στη ζωή του;

«Ο Νώντας δεν μιλούσε καθόλου για τη δουλειά του», αναφέρει ο ξάδερφός του τονίζοντας ότι τον προσέλαβαν στην ΕΥΠ, στο μεταφραστικό τμήμα. Ένα μυστηριώδες ατύχημα στην πορεία, φαίνεται πως του άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του. “Ο Νώντας ξέρω ότι ήθελε να ανταλλάξει τα περιουσιακά του στοιχεία, με κάποιον συγγενή του, ο οποίος είχε αναλάβει τα πάντα γύρω από την οικογένεια αλλά και φιλοξενούσε τον Νώντα στο σπίτι του στο Μεταξουργείο” λέει ο ξάδερφος του.


Δείτε το βίντεο από το MEGA:

Η εκπομπή “Φως στο Τούνελ” πήγε στο Μεταξουργείο, στο σπίτι όπου έμενε ο αγνοούμενος υπάλληλος της ΕΥΠ. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες γειτόνων πριν από μέρες ήρθαν κάποιοι και τον αναζητούσαν και δήλωσαν στους κατοίκους ότι ήταν από την ΕΥΠ. ‘Από τον Μάρτιο έχω να τον δω, έχει χαθεί τελείως έτσι ξαφνικά. Πολλές φορές τον έψαχναν” λέει ένας γείτονας. “Ήταν πολύ καλό παιδί θέλουμε να μάθουμε και εμείς τι γίνεται. Έχουν έρθει δύο άντρες και μια κοπέλα και τον έψαχναν” είπε ο γείτονας.

enikos.gr

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button