Δυτική Ελλάδα

Εβδομάδα ΑμεΑ από την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

koi-elepap-agriniou1

Κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων με Αναπηρίες πολλοί μαθητές από τα σχολεία του Αγρινίου ενημερώθηκαν και ευαισθητοποιήθηκαν για τα θέματα ‘’Αναπηρία’’ και ‘’Διαφορετικότητα’’ με ανάλογες πρωτοβουλίες της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου.

Αποκορύφωμα αυτών των εκδηλώσεων ήταν η συνάντηση των παιδιών της ΕΛΕΠΑΠ με τους μαθητές της ΣΤ’ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ στις 5 Δεκεμβρίου 2013.

Μέσα από τις δημιουργικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν οι εμψυχώτριες τα παιδιά ζωγράφισαν, κατασκεύασαν, τραγούδησαν, χόρεψαν. Η εκπρόσωπος των μαθητών εξέφρασε τη συγκίνηση και τις ευχαριστίες των συμμαθητών της, για την καταπληκτική εμπειρία που αποκόμισαν από τη συνάντηση με τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Η Τοπική Διοικούσα Επιτροπή της ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί  τους μαθητές του 21ου Δημοτικού Σχολείου και την Διεύθυνση καθώς τους εργαζόμενους, το διδακτικό προσωπικό της ΕΛΕΠΑΠ και τους εμψυχωτές της εκδήλωσης κα Γεωργία Νικολάου, κα Χριστίνα Μπλαχούρα, κα Μαίρη Κολοκυθά και κ. Βασίλη Ηλιάδη.

Υπόσχεται ,τέλος ,ότι θα συνεχίσει το έργο της ευαισθητοποίησης των παιδιών των σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων της περιοχής καθ’ όλη τη σχολική περίοδο.

koi-elepap-agriniou2

koi-elepap-agriniou3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button