ΠαναιτωλικοςΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Έτσι «κλείδωσε» η πώληση του Παναιτωλικού στον Μάτσιεκ Καμίνσκι- Και το Emileon στη συμφωνία

Η οικογένεια του Μάτσιεκ Καμίνσκι αναλαμβάνει άμεσα τις τύχες του Παναιτωλικού, με τον ίδιο και το γιό του να βρίσκονται καθ’ οδόν για το Αγρίνιο.

Οι επαφές ξεκίνησαν εδώ και αρκετούς μήνες, με τους αμερικανοπολωνούς επιχειρηματίες να επισκέπτονται κάτω από απόλυτη μυστικότητα αρκετές φορές την πόλη. Είχαν εκτενείς συζητήσεις με τον Φώτη Κωστούλα και απέκτησαν πλήρη εικόνα για όσα αφορούν τον οργανισμό του Παναιτωλικού.


Από πλευράς τους με το πλάνο που παρουσίασαν έπεισαν τον μέχρι προ ολίγων ωρών μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Οι πληροφορίες  για μεταβίβαση και των εγκαταστάσεων του Emileon επιβεβαιώνονται από καλά ενημερωμένες πηγές.

Μέσα στη μέρα η οικογένεια Καμίνσκι θα βρίσκεται στο Αγρίνιο. Το τυπικό σκέλος της μεταβίβασης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει ήδη τρέξει. Τι σημαίνει αυτό; Ότι άμεσα οι νέοι ιδιοκτήτες αναλαμβάνουν το «πρόσταγμα» στην ομάδα και με πλάνο να δείξουν άμεσα τα σχέδιά τους για το μέλλον του Παναιτωλικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ένας εξ αυτών θα παραμείνει το πρώτο διάστημα στο Αγρίνιο ενώ ζητήθηκε και φυσικά έγινε δεκτό να υποστηριχθεί ένα πρώτο διάστημα από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, στη νέα αυτή μετάβαση.

Πρόθεση είναι να γίνουν άμεσες επενδύσεις ενώ η δυναμική της οικογένειας είναι τέτοια που διαφαίνεται ότι ο Φώτης Κωστούλας μερίμνησε να αφήσει τον Παναιτωλικό σε «σίγουρα» χέρια, με πολύ μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια από τα δικά του.

Πρόκειται εξάλλου για επιχειρηματία με τεράστια οικονομική επιφάνεια, που πληροί όλα τα εχέγγυα που είχε θέσει ο ίδιος για την πώληση της ΠΑΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν γνωστές εντός της ημέρας, οπότε και θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου.

Τοπική Διαφήμιση
papathnasio blue Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button