ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ετοιμάζεται νέος συνδυασμός στον Δήμο Ξηρομέρου

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του mytikaspress.blogspot.com, σήμερα το πρωί στον Αστακό έλαβε χώρα συνάντηση (η δεύτερη στη σειρά) μεταξύ προσώπων και αποφασίστηκε η ίδρυση νέας αυτοδιοικητικής παράταξης.

Η παράταξη θα κατέλθει αυτόνομα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, διεκδικώντας με αξιώσεις νίκης τον Δήμο Ξηρομέρου.


Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε για ένα νέο συνδυασμό, έξω από κομματικές παρατάξεις. Άνθρωποι που δηλώνουν προβληματισμένοι και κάνουν λόγο για τραγική σημερινή κατάσταση στον Δήμο Ξηρομέρου, αποφάσισαν να ιδρύσουν τον νέο αυτό αυτοδιοικητικό φορέα. Θέλουν να προχωρήσουν στις μετέπειτα κινήσεις τους, έτσι ώστε να εκφραστεί και σε πρακτικό επίπεδο η προσμονή και ο πόθος της τοπικής κοινωνίας. Κάτι διαφορετικό, κάτι νέο, μία νέα αυτοδιοικητική πρόταση που θα κινείται σε τελείως άλλη λογική διοίκησης του Δήμου Ξηρομέρου από την σημερινή. Κοινή τους πεποίθηση, όπως υποστηρίζουν, ότι αξίζει κάτι πολύ καλύτερο στον τόπο όπου ζουν, δραστηριοποιούνται, έχουν επενδύσει τα όνειρα και το μέλλον το δικό τους και των οικογενειών τους και γενικότερα όλη τους τη ζωή.

Εκτός από τα ονόματα που αναγράφονται παρακάτω, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, υπάρχουν πολλές ζυμώσεις και διεργασίες. Γίνεται λόγος μάλιστα για στήριξη σε αυτή την προσπάθεια από θεσμικούς – αυτοδιοικητικούς παράγοντες της περιοχής, φορείς, όπως και δεκάδες πολίτες, οι οποίοι συμμερίζονται ακριβώς την ίδια αγωνία για το μέλλον του τόπου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα ονόματά τους θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.

Κάποια από τα ονόματα που συμμετείχαν σε αυτήν την δεύτερη συνάντηση και έχουν σημαίνοντα ρόλο στην προσπάθεια της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης, ήταν:

Ο κ. Αλέξης Φραίμης, ο κ. Αποστόλης Ντίνος, ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο κ. Γιώργος Πουρνάρας, ο κ. Ζώης Μητσάνης, ο κ. Κώστας Μπαμπούρης, ο κ. Λευτέρης Μάντζαρης και ο κ. Πάνος Τζαχρήστας και αρκετοί άλλοι, των οποίων τα ονόματα δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά.

mytikaspress.blogspot.com

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button