Δυτική Ελλάδα

Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων

koi-syllogos-polyteknon
Ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Αγρινίου και Περιχώρων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 το πρωί στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου Αγρινίου “Άνεσις”. Συγκεκριμένα η πρόσκληση:

Σύμφωνα με την αριθ 9/20-11-2017 απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου
ΚΑΛΕΙΣΘΕ
Να παραστείτε στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο στην αίθουσα του Κινηματοθεάτρου ΑΝΕΣΙΣ οδός Χαρ.Τρικούπη 33 την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω
Α) Εκλογή Προεδρείου
Β)Διοικητικός Απολογισμός
Γ)Οικονομικός Απολογισμός
Δ)Εκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
Ε)Προυπολογισμός Οικ Ετους 2018
ΣΤ)Τοποθετήσεις μελών-Ερωτήσεις¬-απαντήσεις επ’ αυτών. ΕΓΚΡΙΣΗ Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού 2017,καθώς και προυπολογισμού 2018.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 , την ίδια ώρα , στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα.
Παρακαλείσθε να συμμετάσχετε ενεργά.
Πριν τις διαδικασίες της Γενικής Συνέλευσης θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα απονεμηθούν τιμητικά διπλώματα στις Μητέρες που απέκτησαν την πολυτεκνική ιδιότητα το Έτος 2017, καθώς και στα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας , που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση την τρέχουσα σχολική χρονιά και προσκόμισαν βεβαίωση εγγραφής στη Σχολή της.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Τιμητικά διπλώματα θα επιδοθούν και στα αποχωρήσαντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την προσφορά τους στο πολυτεκνικό κίνημα.
Τέλος θα κληρωθούν πέντε λαχνοί στα παριστάμενα μέλη του Συλλόγου.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΑΟΥΛΑΣ

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑ ΜΕΛΗ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΓΚΡΙΖΗΣ Α ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΥΦΤΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΠΑΝ/ΤΗΣ ΚΑΝΤΑΝΗΣ ΜΕΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΠΕΡΔΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΜΕΛΟΣ
π. ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΛΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΕΛΟΣ

Υ.Γ. Για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και ταλαιπωρίας των μελών μας, σας επισημαίνουμε το γεγονός ότι η πρώτη Γενική Συνέλευση μέχρι σήμερα δεν είχε ποτέ απαρτία. Κατά συνέπεια τη δεύτερη ημερομηνία πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση , δηλαδή εν προκειμένων την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 11.00 πμ στο Κινηματοθέατρο ΑΝΕΣΙΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close