Pressαρίσματα

Έτοιμοι όλοι; Αρχίζει η καλλιέργεια της φαρμακευτικής κάνναβης στην Αιτωλοακαρνανία!

kannavis-sativa

Τα  ουρανομήκη συνθήματα φανερώνουν το πανηγυρισμό για κάτι που από χρόνια αναμενόταν στην Αιτωλοακαρνανία και ειδικά στο Αγρίνιο αλλά και άλλα μερακλίδικα μέρη όπως η Κατοχή, το Λεσίνι κλλ, κλπ. Τα ουρλιαχτά που ακούγονται είναι κάτι σαν «α-χα», «δώσε», «βάλε πράμα» και «να γυρνάει ρε!» από τους συντοπίτες μας που πολύ εκτιμούν την εναλλακτική ιατρική, τις διάφορες ουσίες που είναι αυθεντικές κλπ. κλπ.

Βλέπετε από φέτος αρχίζει να καλλιεργείται στα άγια και μυρωδάτα χώματά μας η φαρμακευτική κάνναβη! Ναι! Επιτέλους! Μια δικαίωση, έστω και για ιατρικούς λόγους, για όλους εμάς που φορέσαμε κάποτε την (σχεδόν υποχρεωτική εδώ που τα λέμε, στο λύκειο όλοι τα ίδια πιστεύαμε, άντε  με μικροδιαφορές) μπλούζα με το «legalize cannabis”! Και να που ήρθε ο καιρός να γίνει πράξη αυτή η παλιά ονείρωξη και πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει αν όχι με μια αριστερή κυβέρνηση, έστω με την βοήθεια ενός δεξιού βραχίονα που όμως δεν ανακατεύεται με τέτοια.

Να μην τα πολυλογούμε, ήδη δεκάδες καλλιεργητές θα βάλουν κάνναβη στα μέρη μας και αναμένεται να δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της παραγωγής. Όπως λένε οι ειδικοί, τρίβουν τα χέρια τους άπαντες  διότι είναι γνωστό πως στα δικά μας χώματα πιάνουν τα πάντα…

Πανελλαδικώς, πέρα από τις εταιρίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στη νέα, εναλλακτική καλλιέργεια, δίνεται και η δυνατότητα σε Έλληνες αγρότες να πράξουν το ίδιο. Χρειάζεται υψηλή τεχνολογία σε εξοπλισμό και γνώση καθώς και επενδυτικά κεφάλαια, καθώς δεν πρόκειται για μια αγροτική δουλειά με την κλασική έννοια. Ο καλύτερος τρόπος προκειμένου να γίνει αυτό είναι μέσω των συνεργατικών σχημάτων έχει πει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Και τώρα το καλύτερο: όπως λέει-σε παγκόσμια αποκλειστικότητα-καλλιεργητής, φίλος της στήλης, αυτή η κάνναβη δεν έχει καμία διαφορά από την άλλη! Την μερακλαντάν! «Ίδιο πράμα είναι μάστορα»,  μας διεμήνυσε ο φίλος μας. Απλά θέλει προϋποθέσεις που εννοείται ότι σε λιγότερο από χρόνο θα καταστρατηγηθούν και θα γελάσει και το στουφιασμένο κατσίκι μετά…

Τι άλλο να προσθέσουμε εμείς παρά μόνο ένα «καραμπαγκλάν» σαν τον ήχο από το μπαγλαμαδάκι; Τι ζούμε αδέρφια; Κάνναβη για φάρμακα, αναδοχή παιδιών από όποιον γουστάρει ακόμη κι αν δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει να είναι, απλήρωτοι λογαριασμοί να μη σε πειράζει κανείς, επιδόματα, ειρήνη και όχι πόλεμος, τα πάντα όλα!

Αυτά είναι!

 

η  συντακτική ευτυχής μονάδα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button