ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Εστίαση Αγρινίου για αντικαπνιστικό: “Αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα”

Οι παραιτήσεις στο Δ.Σ. του Συλλόγου Εστίασης Αγρινίου, έφεραν και αλλαγή στάσης στα εναπομείναντα μέλη, που πλέον αναφέρουν ανοικτά πως ο νόμος δεν μπορεί να εφαρμοστεί από τη μια μέρα στην άλλη.

Να θυμίσουμε πως τόσο ο πρόεδρος όσο και ο ταμίας του Συλλόγου, κ. Τσιρώνης και Αλεξάς, είχαν παραιτηθεί, αφού πολλοί επαγγελματίες δεν είχαν συμμορφωθεί με την εφαρμογή του αντικαπνιστικού και δημιουργούνταν έτσι συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού.

Τώρα, ο Σύλλογος αναθεωρεί την στάση του, δεν ζητά εφαρμογή του νόμου και αναφέρει πως οι όποιες αλλαγές χρειάζονται χρόνο…

Η σχετική νομοθεσία βέβαια έχει χρόνια που υφίσταται και σε πολλές πόλεις της χώρας, ισχύει κατά γράμμα.

Στο Αγρίνιο όμως, ουδέποτε ουσιαστικά εφαρμόστηκε, ενώ η όποια εφαρμογή του το τελευταίο διάστημα, προσέκρουσε σε αντιδράσεις και προβλήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά τις τελευταίες εξελίξεις (αντιδράσεις και έντονες διαφωνίες) σχετικά με τον χειρισμό της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου στον κλάδο μας και στον δήμο μας, που προκάλεσαν την παραίτηση του προέδρου και του ταμία του Διοικητικού Συμβουλίου, οφείλουμε να αποσύρουμε τη σχετική ανακοίνωση, θεωρώντας τι δεν εκφράζει την πλειοψηφία των μελών μας.

Με την εκλογή νέου προέδρου και ταμία θα συγκαλέσουμε γενική συνέλευση των μελών και θα ανακοινώσουμε τις αποφάσεις της πλειοψηφίας σχετικά με το θέμα.

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, είναι σε εξέλιξη και παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους , τις ελεγκτικές υπηρεσίες και τους πολίτες, καπνιστές και μη, να κατανοήσουν ότι οι αλλαγές σε συνήθειες δεκαετιών δεν γίνονται σε μια μέρα.”

4 Σχόλια

  1. Μονο εδω τετοια χωριατιλα. Μονο εδω τετοια μαγκια. Μεχρι να ερθει η αστυνομια παντα… Μετα οοοοχι δεν τον ειδα που καπνιζε συγγνωμη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button