Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΣΠΕΑΙΤ: Ικανοποίηση για την ανταπόκριση των βουλευτών για την απαλλαγή των διοδίων στο Άκτιο

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) σε συνέχεια των προσπαθειών της για την απαλλαγή των συναδέλφων που υπηρετούν στην στρατιωτική βάση του Ακτίου από το κόστος διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας λόγω της πανδημίας του κορονοιού, με ανακοίνωση, χαιρετίζει τις κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες που άμεσα πραγματοποίησαν Βουλευτές των Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Πρέβεζας και Άρτας.

Συγκεκριμένα, και μετά την ενημέρωση που απέστειλε η Ένωση στο σύνολο των Βουλευτών, την ανάδειξη του θέματος από πλήθος ιστοσελίδων κατά την περίοδο 27-29/3/20 κατατέθηκαν στην Βουλή των Ελλήνων οι κάτωθι Ερωτήσεις – Αναφορές:


– Αναφορά του Βουλευτή ΝΔ Πρέβεζας κ. Γιαννάκη Στέργιο.

– Αναφορά των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ, Άρτας κ. Γεροβασίλη Όλγα και Πρέβεζας κ. Μπάρκα Κων/νο.

– Ερώτηση των Βουλευτών ΚΙΝΑΛ, Αιτωλοακαρνανίας κ. Κωνσταντόπουλο Δημήτριο, Άρτας κ. Γκόκα Χρήστο.

– Ερώτηση του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας ΚΚΕ κ. Παπαναστάση Νικόλαο.

Παράλληλα το ΔΣ της Ένωσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τους Βουλευτές ΝΔ, Άρτας κ. Στύλιο Γεώργιο και Ιωαννίνων κ. Αμυρά Γεώργιο ότι προέβησαν σε τηλεφωνική παρέμβαση προς τα αρμόδια Υπουργεία και αναμένουν για επίσημη ενημέρωσή τους.

Η ανακοίνωση της Ένωσης συνεχίζει ως εξής:

“Παρόλο που δεν υπήρχε από όλους τους Βουλευτές ανταπόκριση και έμπρακτες κοινοβουλευτικές ή μη παρεμβάσεις είναι ξεκάθαρο ότι το σύνολο των πολιτικών χώρων τοποθετείται υπέρ του θέματος και απαιτείται άμεσα η επίλυσή του από τα αρμόδια Υπουργεία.

Η Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ. σε πλήρη συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) και έχοντας την στήριξη των κομμάτων της Βουλής θα συνεχίσει τις προσπάθειες προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να υπάρχει λύση”.

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button