Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

ΕΣΠΕΑΙΤ για διόδια Ακτίου: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί τις ανησυχίες μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ.) για την παρέμβαση της ΠΟΕΣ στο θέμα των διοδίων στην υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου.

Αναλυτικά:

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Σ.Π.Ε.ΑΙΤ) ενημερώθηκε μέσω διαδικτύου για την ανάρτηση επιστολής από την Π.Ο.Ε.Σ στην ιστοσελίδα της με θέμα “Ελεύθερη Διέλευση από Διόδια” και τίτλο “Π.Ο.Ε.Σπρος ΥΕΘΑ – Και 2η σφαλιάρα. Γιατί κε Υπουργέ;”.

Η Ένωσή μας, ως θεσμική εκπρόσωπος των στρατιωτικών που υπηρετούν στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, έχει από καιρό αναδείξει το ζήτημα της διέλευσης από την υποθαλάσσια σήραγγα του Ακτίου και έχει προβεί σε συγκεκριμένες ενέργειες για την επίτευξη λύσης. Γνωρίζουμε την πολυπλοκότητα του ζητήματος, η επίλυση του οποίου απαιτεί μεθοδικές και στοχευόμενες κινήσεις, καθώς και το συντονισμό περισσότερων φορέων του Δημοσίου αλλά και τη συνεργασία του ιδιώτη αναδόχου.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώσεις εντυπωσιασμού, με ειρωνικούς τόνους και απρεπείς εκφράσεις, που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζουν στο λεξιλόγιό μας, και μόνο κακό κάνουν στην ουσιαστική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης.

Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν και ποτέ να εκμεταλλευτεί τις ανησυχίες των μελών μας και να παρεμβαίνει περιέργως στις προσπάθειες του Δ.Σ. για επίλυση των προβλημάτων μας. Οι στρατιωτικοί της Αιτωλοακαρνανίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Ένωσή μας καθώς και η ΠΟΜΕΝΣ, στην οποία συμμετέχουμε, αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα τα ζητήματα, διεκδικούν και πετυχαίνουν λύσεις, εκεί που άλλοι αναλώνονται σε επικοινωνιακού τύπου ανακοινώσεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button