ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Εσπασε… ρεκόρ: Επέστρεψε και επίσημα στην Ελληνική Λύση η Κατερίνα Αλεξοπούλου -Αποχώρησε και γύρισε μέσα σε ελάχιστο χρόνο

Το ρεκόρ της πιο σύντομης αποχώρησης από κοινοβουλευτική ομάδα και επιστροφής σε αυτή κατέχει η βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κατερίνα Αλεξοπούλου.

Πριν από λίγο η προεδρεύουσα της Βουλής Σοφία Σακοράφα διάβασε την πρωινή επιστολή της κ. Αλεξόπουλου με την οποία ανεξαρτητοποιήθηκε από την Ελληνική Λύση αλλά και δύο επιπλέον επιστολές. Αυτή της κ. Αλεξόπουλου με την οποία δηλώνει ότι επιστρέφει στο κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου και εκείνη του προέδρου της Ελληνικής Λύσης με την οποία αποδέχεται την επιστροφή της κυρίας Αλεξόπουλου στο κόμμα του.

Το χρονικό της αποχώρησης και της… επιστροφής

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 11:30 το πρωί όταν η κ. Αλεξοπούλου με μια αιφνιδιαστική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής ανακοίνωνε την αποχώρηση της από το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου Λίγη ώρα μετά τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής της για την οποία επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους η κυρία Αλεξοπούλου επικοινώνησε με τον Κωνσταντίνο Τασούλα και του ζήτησε να ακυρώσει την ανεξαρτητοποίησή της!

Ο πρόεδρος της Βουλής που βρέθηκε μπροστά σε αυτό το πρωτοφανές γεγονός της εξήγησε ότι αυτό δεν είναι εφικτό καθώς η επιστολή ανεξαρτητοποίησής της έχει πρωτοκολληθεί. Αυτό που μπορεί να γίνει, με βάση τον Κανονισμό της Βουλής είναι, όπως της είπε ο κ. Τασούλας, είναι να καταθέσει η ίδια νέα επιστολή με την οποία να δηλώνει πως επιθυμεί να επανέλθει στα έδρανα της Ελληνικής Λύσης και παράλληλα να αποστείλει και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος επιστολή που να γνωστοποιεί την επανένταξή της στην ΚΟ της Ελληνικής Λύσης. Τελικά οι δύο επιστολές τόσο της κυρίας Αλεξοπούλου όσο και του κ. Βελόπουλου έφτασαν στο προεδρείο της Βουλής και έτσι η πιο σύντομη ανεξαρτητοποίηση και επιστροφή βουλευτή στο ίδιο κόμμα από σήμερα είναι γεγονός.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button