Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Αγρίνιο: Ο Ερυθρός Σταυρός καλεί νέους εθελοντές

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος της ίδρυσής του, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλέγγυας συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και του προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα, να συνεχίζει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει.

Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του ΕΕΣ που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του ελληνικού έθνους, ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Αιτήσεις μπορούν να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι (άνδρες – γυναίκες ) ηλικίας 18-60 ετών, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στα γραφεία του Περιφ. Τμήματος ΕΕΣ Αγρινίου, Ι. Στάικου 2, 4ος όροφος.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2641033853, από 08:00 – 14:00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button