ΕξελίξειςΡοή Ειδήσεων

Ερώτηση Βελόπουλου για το κοντέινερ-αίθουσα του 7ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου

Ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως κατέθεσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος με θέμα “Κοντέινερ ερείπιο σε ρόλο αίθουσας στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου”

Για το ζήτημα, γονείς πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, ζητώντας άμεση λύση για το επικίνδυνο κοντέινερ που στεγάζει 18 παιδιά.


Αναλυτικά στην ερώτησή του, αναφέρει:

“Κυρία Υπουργέ,

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μάθαμε ότι πραγματοποίησαν, πρόσφατα, γονείς στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου, στην περιοχή του Αγίου Χριστοφόρου. Ο λόγος που προχώρησαν σε αυτή την συμβολική κίνηση είναι για να αναδείξουν, για μία ακόμη φορά, το σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στη συγκεκριμένη σχολική μονάδα. Συγκεκριμένα, ένα απαρχαιωμένο και εξαιρετικά επικίνδυνο κοντέινερ χρησιμοποιείται για να στεγάσει 18 παιδάκια. Τα προβλήματα είναι παραπάνω από εμφανή, καθώς, υγρασία και μούχλα κάνουν συχνά πυκνά την εμφάνισή τους. Το χειμώνα, οι τοίχοι και το ταβάνι στάζουν, ενώ μουχλιασμένο και φθαρμένο είναι και το δάπεδο της «αίθουσας». Δεν είναι σε καλύτερη κατάσταση, φυσικά, το εξωτερικό μέρος του κοντέινερ. Οι φθορές και στο εξωτερικό μέρος του, υποδηλώνουν την ηλικία του και την επικινδυνότητά του.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτάται η κα Υπουργός:

1. Είναι ενήμεροι οι αρμόδιοι φορείς για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η άνω σχολική μονάδα, του 7ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου;

2. Υπάρχει μέριμνα από την Πολιτεία για την μεταστέγαση των ανωτέρω μικρών μαθητών σε κατάλληλο διδακτήριο με ανθρώπινες προδιαγραφές, το οποίο να μην αποτελεί υγειονομική βόμβα για την υγεία των παιδιών;

Ο Ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ”

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
pap tsalafouti cake 1000x563px Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button