Γεγονότα

Ερώτηση και απάντηση για το… "ποιος είναι ο Γιώργος Σωτηρόπουλος;"

sotiropoulos-tsixritzis-epimelitio

Άλλο ένα επεισόδιο στην αντιπαράθεση μεταξύ των επικεφαλής των δυο συνδυασμών των επιμελητηριακών εκλογών σήμερα, μετά τις δηλώσεις του απερχόμενου προέδρου Παναγιώτη Τσιχτιρτζή στο agriniowebradio.

Ο κ. Τσιχριτζής έκλεισε τις δηλώσεις λέγοντας πως “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, θέλοντας έτσι να υπογραμμίσει τα όσα “απίθανα” κατά τον ίδιο,  έγιναν αυτήν την προεκλογική περίοδο.

Εστίασε όμως αλλού θέτοντας μέσω της εκπομπής κάποια ερωτήματα προς τον ανθυποψήφιό του.

Ρώτησε συγκεκριμένα: “Είδατε πουθενά κανένα βιογραφικό του κ. Σωτηρόπουλου; Γιατί ήταν εξαφανισμένος από το Αγρίνιο; Που ήταν; Ποιος είναι; Εγώ έκλεισα τα 59, ο κόσμος με γνωρίζει. Όλα αυτά τα χρόνια είμαι εδώ. Αλλά ρωτάω, ποιος είναι ο αντίπαλός μου; Ποιο είναι το βιογραφικό του; Τι έκανε γι’αυτον τον τόπο;”

Γ. Σωτηρόπουλος: Μα ο κ. Τσιχριτζής μας λέει πως είναι Αρκάς!

Ο κ. Σωτηρόπουλος σχολίασε σχετικά με την συνέντευξη του κ. Τσιχριτζή στο web radio:

“Ο ανθυποψήφιός μου, αφού δήλωσε “δεν είμαι Θεός για να τα κάνω κι όλα τέλεια”, διερωτήθηκε για μένα: “που ήταν τόσα χρόνια; ποιoς είναι; ποιo το βιογραφικό του; πού ήταν και τον βρήκαμε μπροστά μας;”

Λοιπόν, κ. Τσιχριτζή εγώ είμαι γέννημα θρέμμα της περιοχής μας και δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά εδώ όλα αυτά τα χρόνια, όπως ξέρει όλη η κοινωνία.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Εσείς είστε που έχετε δηλώσει επανειλημμένως με περηφάνια ότι είστε από την Αρκαδία καθώς και ότι η επιχειρηματική σας δραστηριότητα δεν είναι στην Αιτωλοακαρνανία!

Υ.Γ. Όσο για τους επιφανείς επιχειρηματίες του συνδυασμού μας, που ισχυρίζεστε ότι εμείς δεν προστατεύσαμε και τους εκθέσαμε, ξέρετε καλά ότι έχουν νομικές γνωματεύσεις που μας δικαιώνουν στα χέρια τους και έχουν αποστείλει εξώδικη δήλωση εκεί που πρέπει για τα περαιτέρω.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button