ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Ερωτήσεις της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου

Η παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Μεσολογγίου «Συνεργασία Πολιτών», με επικεφαλής τον Νίκο Μουρκούση, υπέβαλλε σειρά ερωτημάτων στο πιο πρόσφατο συμβούλιο.

Η μείζονα αντιπολίτευση ρώτησε μεταξύ άλλων για το έργο της ανάπλασης  του οδοστρώματος της κεντρικής οδού του χωριού, έργο για το οποίο οι κάτοικοι ζητούν ενημέρωση, ενώ ζήτησε ενημέρωση για το «ποιοί μετακλητοί ή άλλοι υπάλληλοι απασχολούνται στο Γραφείο του δημάρχου, με ποια σχέση εργασίας, πως προσελήφθησαν και από που αμείβονται» αλλά και για το πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου.

Αναλυτικά:

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  1. Οι κάτοικοι της Σταμνάς διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με το έργο της ανάπλασης του οδοστρώματος της κεντρικής οδού του χωριού. Με υπογραφές 100 συνδημοτών κατοίκων Σταμνάς, ζητείται από την Δημοτική Αρχή να γίνει επί τόπου πλατιά ενημέρωση, σχετικά με τις ακριβείς εργασίες που προτίθεστε να υλοποιήσετε. Για ενημέρωσή σας, καταθέτω στα πρακτικά το κείμενο με τις 100 υπογραφές των κατοίκων της Σταμνάς.

Προτίθεστε να εισακούσετε την φωνή των συνδημοτών μας και να δεσμευτείτε στο να ορίσετε τακτή ημερομηνία δημόσιας ενημερωτικής συνάντησης στο χωριό;

  1. Επιθυμούμε, κ. Δήμαρχε, κατόπιν προφορικών αιτημάτων πολλών συμπολιτών μας, να έχουμε γραπτή ενημέρωση σχετικά με το ποιοί μετακλητοί ή άλλοι υπάλληλοι (όπως ειδικοί συνεργάτες, γραμματείς, κλητήρες, βοηθοί ή όπως αλλοιώς τους ονομάζετε) απασχολούνται στο Γραφείο σας, με ποια σχέση εργασίας, πως προσελήφθησαν και από που αμοίβονται.
  2. Τελευταία διαβάσαμε ότι ενισχύσατε οικονομικά και υλικά κάποια αθλητικά σωματεία. Παρακαλώ, να έχουμε πλήρη ενημέρωση ποιά είναι αυτά, ποιά η ενίσχυση, από ποιά κονδύλια και με ποιό κριτήριο επιλέχθηκε η ενίσχυση των ανωτέρω κι όχι άλλων.
  3. Γνωρίζουμε ότι το δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου έχει εγκαταλειφθεί ως ακατάλληλο για τις ποδοσφαιρικές ομάδες. Ερωτούμε, συμπεριλαμβάνεται η αποκατάσταση του χλοοτάπητα στην πρόσφατη ανάθεση των 70.000 ευρώ για συντήρηση γηπέδων και πότε θα γίνει η επισκευή-αποκατάστασή του;

Εκ του συνδυασμού “Συνεργασία Πολιτών”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close