Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ερωτηματικά μετά το νέο επεισόδιο στο νοσοκομείο του Αγρινίου

Τι λένε συνάδελφοι του συμβασιούχου που χτυπήθηκε από τους ρομά

Η γενικευμένη σύρραξη μεταξύ αντιπάλων ομάδων ρομά προχθές στο νοσοκομείο του Αγρινίου, ανέδειξε για άλλη μια φορά το ζήτημα της φύλαξης του Ιδρύματος και τις προστασίας εργαζόμενων, ασθενών και συνοδών.

Την στιγμή μάλιστα που εργαζόμενος στην ασφάλεια (συμβασιούχος φύλακας), δέχθηκε επίθεση και ξυλοδαρμό από τους ρομά, μη δυνάμενος να ηρεμήσει τα πνεύματα ή να προφυλάξει τον ίδιον του τον εαυτό.

Το επεισόδιο δεν είναι το πρώτο, αφού εργαζόμενοι έχουν έρθει και άλλες φορές αντιμέτωποι με επιθετικές συμπεριφορές, που στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορούν να ελέγξουν.

Συνάδελφοι συμβασιούχοι του εργαζομένου που χτυπήθηκε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέτουν μια σειρά από ερωτήματα που σχετίζονται με το πρόγραμμα των εργαζομένων στην φύλαξη (μονίμων και συμβασιούχων), τον αριθμό τους κλπ, εκφράζοντας μάλιστα την απορία τους για το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος φύλακας, ήταν μόνος του.

Τα ερωτήματα:

«Α) πόσοι φύλακες έπρεπε να υπήρχαν στη βάρδια και γιατί ήταν ολομόναχος ο συνάδελφος ανάμεσα σε 30 Ρομά;
Β) οι μόνιμοι φύλακες του Νοσοκομείου γιατί έλειπαν από την υπηρεσία ;
Γ) η Αστυνομία μετά από πόση ώρα μετέβη στο περιστατικό;
Δ) ποιος είναι αρμόδιος στην έκδοση του εργασιακού προγράμματος για τους συμβασιούχους και τους μόνιμους φύλακες του Νοσοκομείου;
Ε) το νοσοκομείο κατέθεσε μήνυση;»

2 Σχόλια

  1. Τι δουλειά είχαν 30 γυφτοι στο νοσοκομείο; Εκεί βρήκαν να λύσουν τις διαφορες τους; Αυτός είναι ο σεβασμός τους στην ανθρώπινη ζωή; Να τσακώνονται σαν τα σκυλιά μέσα σε ένα νοσοκομείο;

    1. Αυτοί έχουν μάθει να ζουν στην παραβατικότητα. Έτσι μεγάλωσαν,Δεν θα αλλάξουν. Το θέμα είναι τι κάνει το κράτος. Είχαν κάποια συνέπεια ή τους έκοψαν τα επιδόματα. Όσο τους χαϊδεύει το κράτος τόσο χειρότερα θα κάνουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button