ΓεγονόταΡοή Ειδήσεων

Ερμίτσα: το νερό ρέει εκεί που “πονάει” η γέφυρα της Αβώρανης… (φωτο)

Το σύννεφο έφερε βροχή … και η βροχή έφερε νεράκι. Μετά τις ήπιες βροχοπτώσεις των τελευταίων ημερών το νερό πήρε τον δρόμο του στον χείμαρρο της Ερμίτσας και έφτασε ως την πασίγνωστη πλέον γέφυρα της Αβώρανης.

Ακολουθώντας πάντα τον ευκολότερο για αυτό “δρόμο” ρέει εκεί που ακριβώς “πονάει” η γέφυρα, στο περισσότερο επιβαρυμένο πέλμα, επιδεινώνοντας την κατάσταση επιπλέον.
Το καλοκαίρι πέρασε και δεν έγινε τίποτα το ουσιαστικό προς την κατεύθυνση αποκατάστασης των φθορών που υπέστη διαχρονικά η πολλαπλώς ταλαιπωρημένη και επιφορτισμένη γέφυρα που συνεχίζει να καλύπτει μεγάλη κίνηση αυτοκινήτων.

Ευτυχώς τουλάχιστο που κάποιοι από τις αρμόδιες αρχές άρχισαν να δείχνουν κάποιο ενδιαφέρον για το θέμα.

Αναμένομε αποτελέσματα…

Υ.Γ.
Να μην μας διαφεύγει το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του επερχόμενου χειμώνα, που οι βροχές θα είναι περισσότερες και εντονότερες, τα νερά του χειμάρου Ερημίτσα θα είναι περισσότερα με ότι αυτό συνεπάγεται για την επίπτωση που θα έχουν στη γέφυρα.

Τα παραπάνω επισημαίνει με ανάρτηση του ο κ. Γιάνννης Γιαννακόπουλος που το τελευταιο διάστημα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την κατάσταση στην ιστορική γέφυρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button