Γεγονότα

Εργοστάσιο στο Αγρίνιο ετοιμάζει η Γιώτης

koi-giotisΈχοντας ως κινητήρια δύναμη και ασφάλεια την θετική οικονομική πορεία η Γιώτης απαντάει στην κρίση με την δημιουργία ενός νέου εργοστασίου στο Αγρίνιο έκτασης 10.000 τ.μ.

Το ύψος της επένδυσης αναμένεται να αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ γεγονός το οποίο η εταιρεία προβλέπει ότι θα ωφελήσει την τοπική κοινωνία.

Η εταιρεία κατέγραψε αύξηση κερδών προ φόρων το 2013 σε σχέση με πέρυσι. Tα κέρδη προ φόρων ανήλθαν στα 4,023 εκατ. ευρώ από 3,457 εκατ. ευρώ σημειώνοντας αύξηση 16,37%, ενώ ο τζίρος της υποχώρησε στα 69,526 εκατ. ευρώ έναντι 74,170 εκατ. ευρώ, καταγράφοντας μείωση 6,26%.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η εταιρεία τιμήθηκε με τη διάκριση «Διαμάντι» του ελληνικού εμπορίου και της βιομηχανίας, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης «Diamonds of the Greek Economy 2014».

Συγκεκριμένα, έλαβε τη διάκριση «Stat Bank – The Most Admired Enterprises». Στη διαδικασία αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες, από τις οποίες αναδείχθηκαν τα 283 Διαμάντια-Επιχειρήσεις της φετινής λίστας.

http://www.dealnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button