ΑγοράΡοή Ειδήσεων

Εργοστάσιο στην Πάτρα κατασκευάζει ζυγιστικά μηχανήματα και γεφυροπλάστιγγες

Ο Γιώργος και Χαράλαμπος Τομάσης στις σύγχρονες τεχνολογικές εγκαταστάσεις του εργοστασίου στην Πάτρα, διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια, στελεχωμένα με έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, το οποίο σχεδιάζει και κατασκευάζει μια ευρεία γκάμα προϊόντων όπως:

H μεταλλική γεφυροπλάστιγγα Τ250 είναι κατασκευασμένη σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, τα πρότυπα μετρολογίας και τα αυστηρότερα standards ποιότητας, προσφέροντας ακριβή ζύγιση καθόλη την διάρκεια ζωής της, εξασφαλίζοντας ποιότητα και αξιοπιστία. Είναι μια γεφυροπλάστιγγα η οποία προσφέρει στον χρήστη όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητεί: Αξιόπιστη ζύγιση εως 70 tons, στιβαρή κατασκευή, εύκολη εγκατάσταση και συντήρηση.

Το Ζυγιστικό σακιαστικό μηχάνημα δημητριακών καρπών, Μοντέλο ST-70,  είναι πλήρως αυτόματο ηλεκτρονικό, ζυγιστικής ικανότητας 25-60 κιλών.  Είναι ένα από τα καλύτερα ενσακιστικά κατασκευής Γιώργου και Χαράλαμπου Τομάση σε ανταγωνιστική τιμή και ποιότητα.

Η παραγωγική δυναμικότητα του συστήματος κυμαίνεται στους 240-280 σάκους την ώρα.  Αποτελείται από ηλεκτρονικό ζυγό με επιλογή του βάρους που θέλουμε να γεμίσει ο σάκος, κοχλία μεταφοράς του προϊόντος και ηλεκτρονικό πίνακα αυτοματισμού με 5 προγράμματα συνταγών.

Δεν προμηθεύουμε  απλά γεφυροπλάστιγγες και ζυγαριές.  Κατασκευάζουμε πλάστιγγες πλατφόρμες με διαστάσεις 80x80cm, 1,25mx1,25m, 1,5mx1,5m έως 3mx2m, σε διάφορες δυναμικότητες από 0kg έως 4.000kg.

Τα προϊόντα είναι γνωστά σε όλη την Ελλάδα και ξεχωρίζουν για τον λεπτομερή σχεδιασμό, την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αντοχή τους.  Παρέχουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις ζύγισης και άμεση τεχνική υποστήριξη.

Για περισσότερες πληροφορίες θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Π.Ε.Ο. ΠΑΤΡΩΝ-ΑΘΗΝΩΝ & ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ
ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, 26504, ΠΑΤΡΑ
ΤΗΛ: 2610993520, ΚΙΝ: 6937235554, 6973387306

E-mail:info@gtomasis.com,

Web site: https://gtomasis.com/  & https://gtomasis.com/home/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button