Ροή Ειδήσεων

“Προχειρότητα και εμπαιγμός για το έργο του βιολογικού των σφαγείων Αστακού”

Ο Συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη «Ξηρόμερο- Δύναμη Ελπίδας- ανατροπή τώρα», κάνει λόγο για «προχειρότητα, λάθη, κακό προγραμματισμό και εμπαιγμό» από τη Δημοτική Αρχή, αναφορικά με το έργο του βιολογικού των σφαγείων Αστακού, που παρά τις προεκλογικές δεσμεύσεις,δεν έχει ακόμη δημοπρατηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης αναφέρει:

Ακόμη περιμένουμε τον Δήμαρχο να δημοπρατήσει τον βιολογικό των σφαγείων Αστακού. Προχειρότητα, λάθη, κακός προγραμματισμός και στο τέλος εμπαιγμός.

Αναρτήθηκε στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» και με λύπη και απογοήτευση συνάμα, πληροφορηθήκαμε ότι δυστυχώς δεν χρηματοδοτείται από το «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», ο βιολογικός των σφαγείων του Αστακού, γιατί δεν εμπίπτει στο στόχο και στο πεδίο δράσεων της συγκεκριμένης πρόσκλησης του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι».

Ένα λοιπόν αναπτυξιακό έργο εννιά χρόνια στο περίμενε, απαξιώνεται μέρα με την μέρα. Ένα έργο που προεκλογικά η δημοτική αρχή μας έλεγε ότι μόλις εκλεγεί θα το ολοκληρώσει και θα το λειτουργήσει άμεσα κατακεραυνώνοντας τις προηγούμενες δημοτικές αρχές που δεν το προχωρούσαν και τις αποκαλούσε ανίκανες και πλήθος άλλων κοσμητικών επιθέτων.

Ένα έργο,που δημοπρατήθηκε  μιας και είχαμε εξασφαλισμένα δικά μας 300 χιλιάδες ευρώ από ΣΑΤΑ όπως με στόμφο και αποφασιστικότητα μας είπε ο Δήμαρχος, αλλά αργότερα το ξανασκεφτήκαμε και κρίναμε ότι τα χρήματα αλλού θα έπιαναν τόπο καλύτερα.

Προχειρότητα, λάθη, κακός προγραμματισμός και στο τέλος εμπαιγμός.

Άλλη μία δέσμευση της δημοτικής αρχής

που αποδείχτηκε μεγαλοπρεπές ψέμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button