Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ξεκίνησε το έργο αντιστήριξης στα «Όχθια» Παλαίρου (φωτο)

Ξεκίνησε το έργο της αντιστήριξης στη θέση “Όχθια” Παλαίρου στις 18 Σεπτεμβρίου 2019. Στα Όχθια πρόκειται να γίνουν δυο έργα, το πρώτο είναι αυτό που ξεκίνησε και έχει προϋπολογισμό 700.000€, το έργο εγκρίθηκε τον Μάιο του 2018 και δημοπρατήθηκε τον Οκτώβριο του 2018, το δεύτερο έργο αναμένεται να ξεκινήσει τους επόμενους μήνες καθώς έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ ΠΕΠ Δυτικής Ελλάδας με προϋπολογισμό 2.950.000€.

Λύνεται έτσι ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τους κατοίκους της Παλαίρου και της Πογωνιάς καθώς από το συγκεκριμένο δρόμο διέρχονται καθημερινά μαθητές από την Πογωνιά, δημότες που πηγαίνουν στο γήπεδο ή για μπάνιο στις παραλίες της Παλαίρου και της Πογωνιάς, καθώς και χιλιάδες τουρίστες που επισκέπτονται την ευρύτερη περιοχή.

Το 1ο έργο αφορά το πιο επικίνδυνο κομμάτι που βρίσκεται μπροστά από την ιδιοκτησία “Κίκερη”, καθώς εκεί ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος και τα οικόπεδα και τα σπίτια απειλούνται με αφανισμό.

“Οφείλουμε όμως να κάνουμε μια αναφορά στον αείμνηστο Αντιδήμαρχο Νίκο Τσακάλη, ο οποίος έτρεξε από την πρώτη μέρα της θητείας του τη δημιουργία μελέτης προκειμένου να είναι έτοιμος ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας να ενταχθεί σε πρόγραμμα, όπως και έγινε!”, γράφει ο Ευ. Κουτιβής στο https://katounanews.blogspot.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button