Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2019ΕκλογέςΡοή Ειδήσεων

Με εργαζομένους ΟΤΑ Αιτωλοακαρνανίας και μέλη του Σωματείου καθαριστών συναντήθηκε ο Στ. Καμμένος

Με το Δ.Σ του συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν.Αιτωλ/νίας, καθώς και το σωματείο καθαριστών-τριών Ν.Αιτωλ/νίας & Ευρυτανίας “Η ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ”, συναντήθηκε την Τρίτη 16/04 ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Σταύρος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Η σχετική ανακοίνωση της παράταξης με επικεφαλής τον Στ. Καμμένο αναφέρει:

Η εκπρόσωπος των καθαριστών-στριών κ. Φωτεινή Γρίβα ανέπτυξε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον χώρο εργασίας τους, με κυρίαρχο αυτό της μονιμοποίησης του προσωπικού με βάση την προϋπηρεσία καθώς και τον τρόπο πληρωμής τους, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων κ. Ευθύµιος Κομματάς στην συνέχεια, έθεσε μεταξύ άλλων το ζήτημα του δημόσιου χαρακτήρα και της ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου.
Ο κ. Καμμένος τόνισε την πάγια στήριξη των αιτημάτων των εργαζομένων από την παράταξή του, και στις συναντήσεις του με το σωματείο αλλά και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Πρότεινε δε, σε συνεργασία μαζί τους, να μην αρκεστούν σε διαπιστώσεις και ευχολόγια και δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση σε σύντομο χρονικό διάστημα, προκειμένου να καταρτίσουν συγκεκριμένη πρόταση με νομικά χαρακτηριστικά, που θα κατατεθεί προς όλους τους αρμόδιους φορείς με τη φυσική παρουσία των Εκπροσώπων των ίδιων των εργαζομένων, ώστε να διεκδικηθούν αποτελεσματικά τα αιτήματα, εφόσον είναι πασιφανές ότι επιτελούν διαρκές και απαραίτητο έργο στα σχολεία της πόλης του Αγρινίου.

Ο κ.Καμμένος αναφέρθηκε τέλος, στις συνθήκες ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους των εργαζομένων(π.χ φωτισμός-φύλαξη σχολείων) που ο Δήμος έχει την υποχρέωση να παρέχει, ενώ συντάχθηκε με την τοποθέτηση του κ.Κομματά περί του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του Δήμου αφού αυτό αποτελεί και πάγια θέση της «Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας».

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close