ΠροτεινόμεναΡοή Ειδήσεων

Εργαζόμενοι Τράπεζας Πειραιώς: «Επίπληξη δέχθηκαν υπάλληλοι στην Κατοχή, για τη συμμετοχή τους σε απεργία»

Μάλιστα, ο διευθύντρια του εποπτεύοντος καταστήματος του Αγρίνιου, φέρεται να τους προειδοποίησε να μην ξανασυμμετέχουν σε απεργία

«Επίπληξη σε συναδέλφους της Τράπεζας Πειραιώς από την Διευθύντρια του εποπτεύοντος καταστήματος Αγρινίου, για την συμμετοχή της στην απεργία της 8ης Μαρτίου και προειδοποίηση να μην ξαναμετάσχει σε απεργία», καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ).

Ολόκληρη η καταγγελία του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ έχει ως ακολούθως:


«Η εθνική τραγωδία των Τεμπών, έφερε στο φως νοοτροπίες και πρακτικές που όλοι θεωρούσαμε ότι ανήκουν στις γκρίζες σελίδες της ιστορίας του τόπου μας. Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί η μαρτυρία εργαζόμενων στην Τράπεζα Πειραιώς από το κατάστημα Κατοχής του Νομού Αιτωλοακαρνανίας ότι δέχθηκαν επίπληξη από την Διευθύντρια του εποπτεύοντος καταστήματος Αγρινίου, επειδή συμμετείχαν στην πάνδημη απεργία της 8 Μαρτίου. Αλλά η πρόκληση δεν σταμάτησε εκεί. Την επίπληξη συνόδευσε η προειδοποίηση να μην ξανασυμμετέχουν σε απεργία» καταγγέλλει ο Σύλλογος Εργαζομένων στις Υπηρεσίες της Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ).

«Δεν γνωρίζουμε αν το εν λόγω στέλεχος είναι μητέρα ή πως νιώθει για τον άδικο θάνατο των νέων μας, αλλά γνωρίζουμε σίγουρα ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να στερήσει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα των εργαζόμενων στην απεργία, για το οποίο κάποιοι θυσίασαν τη ζωή τους.

Κανένας δεν μπορεί να επιδεικνύει τόσο προκλητική ασέβεια και βαρβαρότητα στη μνήμη των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας και ότι οποιοσδήποτε πράττει ή ανέχεται τέτοιου είδους εργασιακές πρακτικές, δεν προκαλεί μόνο το δημόσιο περί δικαίου αίσθημα, αλλά εκκολάπτει το αυγό του φιδιού που απειλεί το σύνολο των εργαζομένων» προσθέτει το δελτίο Τύπου, που συνυπογράφουν ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ  Μπεμπένης Εμμανουήλ  και ο Γεν. Γραμματέας  Γοίλιας Ισίδωρος.

Οι συνδικαλιστές ζητούν:

Τον άμεσο πειθαρχικό έλεγχο του στελέχους από τα αρμόδια όργανα της Τράπεζας
Την τοποθέτησή της σε διαθεσιμότητα μέχρι την διαλεύκανση της υπόθεσης
Τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας για παραβίαση του νόμιμου συνταγματικού δικαιώματος συμμετοχής σε απεργία και
Την απερίφραστη καταδίκη του συμβάντος από το σύνολο των εκλεγμένων Βουλευτών του Νομού καθώς και των τοπικών οργανώσεων της περιοχής.
Τέλος δηλώνουν σε κάθε κατεύθυνση ότι: ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 16Ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ
ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΦΑΛΚΙΔΕΥΣΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΣΥΝΙΣΤΑ ΣΥΝΕΝΟΧΗ»

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

3 Σχόλια

  1. Συμφωνώ Δημήτρη οποίος είχε βύσμα και έτρεχε πίσω από τους εργατοπατερες και εγλυφε δεξιά και αριστερά γινότανε εν μια νυκτί διευθυνταρας και έβγαζε τα κομπλεξικα του στους υφιστάμενους του.

  2. Διευθυντής περιφέρειακου καταστήματός τράπεζας=χωριαταρος βύσματιας που ξέρει όλα τα κουτσομπολιά της πόλης και στο μυαλό του είναι αναλυτής επιπέδου wall street.
    Προυβ μι ρονκ

  3. Τα ίδια κάνουν καί οι ψευτοδιευθυνταδες σε άλφα και γιουρομπανκ.ξαφνικα πεσατε από τα σύννεφα!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button