ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Εργαζόμενοι της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλουν την Περιφερειακή Αρχή για τα εκλογικά συνεργεία

Για αδιαφανή διαδικασία που στηρίζεται στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» κάνει λόγο ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας ο οποίος καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή σχετικά με τη συγκρότηση των εκλογικών συνεργείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας καταγγέλλει την Περιφερειακή Αρχή, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για τη διαδικασία συγκρότησης των εκλογικών συνεργείων.

Με επανειλημμένες κι έγκαιρες αναφορές μας προς τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες, ζητήσαμε να γίνεται η επιλογή των συναδέλφων που θα παρέχουν υπηρεσίες στις εκλογές, (εκτός όσων είναι, λόγω αρμοδιότητας, εμπειρίας και ειδικότητας, απαραίτητοι), με αντικειμενικό κι αδιάβλητο τρόπο, που θα περιλαμβάνει πολλαπλά κριτήρια, εξ αρχής προσδιορισμένα, αλλά αυτές ούτε καν συζητήθηκαν.

Αντίθετα εφαρμόζεται μια αδιαφανής διαδικασία, που στηρίζεται στη λογική του «διαίρει και βασίλευε» κι απέχει παρασάγγας από τις διακηρύξεις της Περιφερειακής Αρχής περί «διασφάλισης εργασιακών συνθηκών συμβατών με μια κοινωνία Δημοκρατίας και Δικαίου».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ετικέτες

Σχολίασε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close