Γεγονότα

Εργαζόμενοι με… «πειραγμένα» πτυχία στο νοσοκομείο Αγρινίου;

epi-neo-nosokomeio«Λαβράκια»  σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έβγαλε ο εσωτερικός έλεγχος που έγινε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, σχετικά με τα παραστατικά, πτυχία κλπ βεβαιώσεις στους φάκελους των εργαζομένων που ουσιαστικά οδήγησαν και την πρόσληψη τους στο Ίδρυμα.

Οι σχετικές πληροφορίες που όμως προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται ούτε και διαψεύδονται όμως, μιλούν για έναν μικρό αριθμό εργαζομένων, 3-4 τον αριθμό που φέρονται να έχουν προσκομίσει για την πρόσληψη τους, εδώ και χρόνια, πλαστά πτυχία ή σε μια περίπτωση πτυχίο νοσηλευτικής σχολής με παραποιημένο, προς τα πάνω,  βαθμό.

Οι έλεγχοι αυτοί έγιναν πριν από μερικούς μήνες , ήταν εξονυχιστικοί για όλο το προσωπικό και ουσιαστικά τα αποτελέσματα τους τώρα διαρρέουν και μάλιστα έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στους διαδρόμους του μεγάλου νοσηλευτικού ιδρύματος της Αιτωλοακαρνανίας.

Από τον τοπικό Σύλλογο των εργαζομένων δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο σχετικό σχόλιο, αν και οι συνδικαλιστές δεν αρνούνται  την ύπαρξη αυτού του θέματος, τουλάχιστον ως φήμη.

Η δε νέα διοίκηση του νοσοκομείου επίσης δεν διαψεύδει την είδηση χωρίς όμως να είναι σε θέση να δώσει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το μέγεθος της συγκεκριμένης απάτης όπως προκύπτει από τους ελέγχους,  αλλά και  τον αριθμό των εργαζομένων που φέρεται να εμπλέκονται σε αυτήν.

Τα στοιχεία αυτήν την στιγμή επεξεργάζονται και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να σταλούν στο Υπουργείο Υγείας που θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις για την τύχη των εργαζομένων.

Π.Η.Τ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΓΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button