Δυτική Ελλάδα

Εργαζόμενοι Γ.Ν. Μεσολογγίου: συνεχίζεται η πολιτική αφαίμαξης

epi-nosokomeio-mesologgi

Ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μεσολογγίου καταγγέλλει την μετακίνηση εργαζομένου του Νοσοκομείου σε υπηρεσία της Πάτρας και μιλά για συνεχή αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.

Αναλυτικά:

Μόλις μια εβδομάδα μετά την αποπομπή του κ. Κυριακόπουλου από τη διοίκηση της Μονάδας μας , η Διοίκηση της 6ης ΥΠΕ προχώρησε σε μετακίνηση συναδέλφου από εμάς  προς άλλη υπηρεσία  στη Πάτρα συνεχίζοντας την αποδυνάμωση του Νοσοκομείου μας.

Όλο το διάστημα που μεσολάβησε με συνεχείς επαφές μας  προσπαθούσαμε να αποδείξουμε το αυτονόητο ,ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗΣ αυτής της μετακίνησης. Κάτι που ήρθαν να επιβεβαιώσουν και έγγραφα του Διοικητή του Νοσ. Αιτ/νιας για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη λειτουργία της Διοικητικής Υπηρεσίας μας. Δυστυχώς μιλάμε σε ‘ ώτα μη ακουόντων ’, οι οποίοι συνεχίζουν μια πολιτική αφαίμαξης του Νοσοκομείου μας  που την έχουμε ζήσει πολλές φορές στο παρελθόν ( ειδικά μετά τη περιβόητη συνένωση του Νοσοκομείου μας με το Αγρίνιο).

Ως Σύλλογος:

-Καταγγέλλουμε αυτή την τακτική

-Ζητάμε την ανάκληση της μετακίνησης αυτής όπως και των προηγούμενων 

Δηλώνουμε ότι θα είμαστε  με κάθε τρόπο απέναντι σε όσους νομίζουν ότι μπορούν με τη λογική της αφαίμαξης  να οδηγήσουν και παγιώσουν καθεστώς υποβάθμισης του Νοσοκομείου μας ,για να εφαρμόσουν  τις πολιτικές υγείας που έχουν δεσμευτεί .

– Καλούμε όλους όσας σε συνεχή κινητοποίηση μέχρι να  πετύχουμε

την ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΑΣ και την

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ  ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΑΣ.

Το  Δ.Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close