Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας: Αντίθετοι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Αιτωλοακαρνανίας για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών.

Σε αυτή τονίζεται πως το ΕΚΑΒ έρχεται σε άμεση επαφή με πολίτες που πιθανόν πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παίρνει πάντα μέτρα προστασίας την ώρα που είναι υπέρ των εμβολιασμών που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.


Παράλληλα, αναφέρουν ότι είναι αντίθετοι στον εξαναγκασμό των υγειονομικών και την απειλή προς αυτούς της αναστολής της εργασίας τους, που για προσωπικό λόγο αρνούνται ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν προς το παρόν.

Τέλος, το Σωματείο συμμετέχει σε κάθε μορφή κινητοποίησης που θα αποφασίσει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν

Η ανακοίνωση:

«Το Ε.Κ.Α.Β., δεδομένου ότι πρώτο από όλους έρχεται σε άμεση επαφή με συνανθρώπους μας που πιθανόν πάσχουν από λοιμώδη νοσήματα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, παίρνει πάντα μέτρα προστασίας προστατεύοντας τους εαυτούς μας αλλά και τους συνανθρώπους μας.

Αυτό ίσχυε πάντα, ισχύει τώρα αντιμετωπίζοντας την πανδημία και πάντα θα ισχύει.

– Είμαστε υπέρ των εμβολιασμών που συμβάλουν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.
– Είμαστε αντίθετοι όμως στον εξαναγκασμό των υγειονομικών και την απειλή προς αυτούς της αναστολής της εργασίας τους, που για προσωπικό λόγο αρνούνται ή δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν προς το παρόν, καταργώντας με αυτό τον τρόπο τα δικαιώματα του κάθε συναδέλφου που απορρέουν από το σύνταγμα και τις διεθνείς συμβάσεις.
– Είμαστε αντίθετοι στην καταπάτηση του συντάγματος, των ατομικών ελευθεριών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
– Είμαστε αντίθετοι σε κάθε ιατρική πράξη χωρίς την συγκατάθεση τον ιδίου.

Το χειροκρότημα και οι υποσχέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης ήταν ψεύτικα. Τα δάκρυα αποδείχτηκε τελικά πως ήταν κροκοδείλια.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει άμεσα τις διατάξεις της υποχρεωτικότητας, σεβόμενη τα διεθνή αναγνωρισμένα δικαιώματα του κάθε πολίτη αλλά και ειδικότερα των ανθρώπων που έδωσαν τη μεγάλη μάχη κατά της πανδημίας του COVID -19 στην πρώτη γραμμή.

Το Σωματείο μας συμμετέχει σε κάθε μορφή κινητοποίησης που uα αποφασίσει η Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν».

Χορηγούμενη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
aluxal web banner new logo Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Ένα Σχόλιο

  1. Μπράβο….. Είναι επιλογή του καθενός τι θα κάνει. Αυτό που κάνει η κυβέρνηση είναι εκβιασμός…… Και η σακελλαροπουλου δεν μιλάει καθόλου… Που είναι η δημοκρατία? Δεν είμαστε ψεκασμενοι όσοι αρνούμαστε το εμβόλιο. Ούτε είμαστε εναντίον του εμβολίου. Αντίθετα ήτοι που το έχουν κάνει προσπαθούν να παρασύρουν κι άλλους. Δείτε κάποιον που είναι ανεμβολιαστοι προσπαθεί να παρασύρει κάποιον να μην το κάνει? Όχι… Γιατί ο καθένας είναι ελεύθερος να αποφασίζει για τον εαυτό του. Δεν ξέρω γιατί έχει τόσο ζήλο η κυβέρνηση εφόσον δεν είναι το υγειονομικό προσωπικό που κάνει την διασπορά…μας τιμωρεί που δεν ακολουθούμε την απόφαση της κυβέρνησης εκβιαζοντας μας ότι θα μπαίνουμε σε αναστολή? Πως θα ταΐζουμε τα παιδιά μας? Μας εκβιάζει…… αλλιώς θα δείτε τι θα πάθετε αν δεν το κάνετε. Ο μεγαλύτερος εκβιαστής της ιστορίας…… Και θέατρο του παραλόγου από πρόεδρο της δημοκρατίας…. Δηλαδή τόσος λαός που δεν το θέλει δεν τον υπολογίζεται καθόλου?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button