ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Εργαζόμενοι δήμου Αγρινίου: Σε χρήμα θα καταβληθούν τα Μέσα Ατομικής Προστασίας μιας τριετίας

Τι ποσά θα λάβουν οι εργαζόμενοι-κάλεσμα σε τοπικές επιχειρήσεις για συμμετοχή στον διαγωνισμό προμήθειας ΜΑΠ

Αίσιο τέλος είχε το θέμα της καταβολής των Μέσων Ατομικής προστασίας σε χρήμα για τους εργαζομένους του δήμου Αγρινίου.

Η καταβολή των δόσεων θα γίνει κλιμακωτά ανάλογα το ποσό από μια έως πέντε δόσεις που η τελευταία θα δοθεί την 31/8/2023 (όπως αναφέρει και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου) .


Με ανάρτηση του ο πρόεδρος των εργαζομένων Θύμιος Κομματάς (φωτο), ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγρινίου, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Β. Φωτάκη, τον Τεχνικό Ασφαλείας, τον Δ/ντη Οικονομικών, τους εργαζόμενους στην Οικονομική υπηρεσία, τους συναδέλφους του, που βοήθησαν στην συλλογή των στοιχείων ,το προεδρείο του Συλλόγου καθώς και όλα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οι εργαζόμενοι θα μοιραστούν περίπου 305.000 ευρώ και ανάλογα με την ειδικότητα θα λάβουν ποσά απο 500 ευρώ έως και 1300 ευρώ περίπου. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τα μεγαλύτερα ποσά θα λάβουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος, πως σύμφωνα με πληροφορίες, αυτήν την περίοδο «τρέχει» ο διαγωνισμός για προμήθεια Μέσων Ατομικής Προστασίας στους εργαζομένους του δήμου Αγρινίου για την επόμενη διετία. Πρόκειται για έναν διαγωνισμό εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. O τοπικός Σύλλογος των εργαζομένων έχει ήδη απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στον διαγωνισμό τοπικών επιχειρήσεων, για την προμήθεια των ΜΑΠ. Πληροφορίες αναφέρουν πως σε προηγούμενους διαγωνισμούς δεν είχε επιδειχτεί αντίστοιχο ενδιαφέρον και ζητείται απο τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο ή το Επιμελητήριο να ενημερώσουν σχετικά  τα μέλη τους.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button