ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου: Τελικά κλήση για απολογία ή κλήση για συνεργασία;

Για εμμονή της Δημοτικής Αρχής, επικοινωνιακά τρικ, εμπαιγμό και επιφανειακή αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων χωρίς καμία οργάνωση και προοπτική κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Για μία ακόμη φορά πέσαμε θύματα της εμμονής μας για συνεργασία και καλή πίστη απέναντι στην Δημοτική Αρχή από την μία, και από την άλλη της εμμονής της δημοτικής αρχής για επικοινωνιακά τρικ, εμπαιγμό, και επιφανειακή αντιμετώπιση σοβαρών θεμάτων χωρίς καμία οργάνωση και προοπτική.


Πριν τρεις (3) μήνες το σωματείο μέσω του Πρόεδρου είχε κληθεί σε απολογία με μια πειθαρχική παράνομη διαδικασία. Στο σκεπτικό μάλιστα της οποίας εγκαλούταν για συνδικαλιστική δράση.

Παρ΄ όλα αυτά προσπαθήσαμε να το μετατρέψουμε σε ευκαιρία συνεργασίας. Πήραμε την πρωτοβουλία και προβήκαμε σε σειρά συναντήσεων με τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους με συμμετοχή υπηρεσιακών παραγόντων, όπου θέσαμε σειρά προβλημάτων που ταλαιπωρούν το Δήμο, αλλά και σειρά λύσεων για τα συγκεκριμένα προβλήματα. Η αλήθεια είναι ότι, όταν κατάλαβαν το άτοπο και παράνομο του εγχειρήματος, ανακάλεσαν την κλήση σε απολογία και πήραμε ωραίες υποσχέσεις και δεσμεύσεις για συνεργασία και λύση προβλημάτων. Μάλιστα οι δέσμευσες είχαν και χρονοδιάγραμμα αυτή την φορά, έτσι για αλλαγή, προφανώς.

Φυσικά από τις υποσχέσεις και δεσμεύσεις του Δημάρχου δεν τηρήθηκε τίποτε. Τα χρονοδιαγράμματα πέρασαν, ο δήμαρχος πουθενά, οι υποσχέσεις ξεχάστηκαν, οι νέες συναντήσεις-συνεργασίες δεν έγιναν ποτέ, οι δεσμεύσεις έμειναν στα χαρτιά. Κερασάκι στην τούρτα η τελευταία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την εμμονή της Δημοτικής αρχής σε παράνομες τακτικές εγγυοδοτήσεων εις βάρος του Δήμου με φυγή ουσιαστικών πόρων.

Το μόνο που μπορούμε να αναφωνήσουμε τελικά είναι «τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα».

Ο Πρόεδρος
Μπαρμπετάκης βασίλειος

Ο Γενικός Γραμματέας
Ντούμας Αθανάσιος

aixmi-news.gr

Advertisements
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button