ΑγρότεςΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εργατικό Κέντρο Μεσολογγίου: «Οι φορείς να ενημερωθούν και να πάρουν άμεσα θέση για την Ένωση»

Έκκληση στην Αντιπεριφερειάρχη, τους Βουλευτές του Νομού, τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου και όλους τους φορείς να ενημερωθούν και να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα της βιωσιμότητας της Ένωσης Μεσολογγίου – Ναυπακτίας απευθύνει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Μεσολογγίου.

Αναφέρει η σχετική ενημέρωση:

«Πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 24/08/2021 συνάντηση της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου με το Διοικητικό Συμβούλιο εργαζομένων του Σωματείου της ΕΑΣ, με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα του Συνεταιρισμού, την 6μηνη καθυστέρηση μισθοδοσίας και τα πιθανά σενάρια συγχώνευσης ή εξαγοράς ή εκκαθάρισης του Συνεταιρισμού.

Η ΕΝΩΣΗ Μεσολογγίου – Ναυπακτίας είναι μια εμβληματική επιχείρηση για την ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου που χρόνια βρίσκεται δίπλα στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Εξ αυτού συνεπάγεται και το ενδιαφέρον της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ι.Π. Μεσολογγίου που από τη πρώτη στιγμή της ενημέρωσης της, βρίσκεται αρωγός δίπλα στους εργαζόμενους και θα συνεχίσει μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.

Γι’ αυτό κάνουμε έκκληση στην κα Αντιπεριφερειάρχη και τους Βουλευτές του Νομού μας, τον Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου και όλους τους φορείς να ενημερωθούν και να πάρουν άμεσα θέση για το θέμα της βιωσιμότητας του Συνεταιρισμού.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε.Κ.Μ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση
Back to top button