Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ευχαριστίες του Ε. Κ. Αγρινίου για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Το ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους όλης της χώρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ε.Κ.Α., τα είδη που συγκεντρώθηκαν εστάλησαν στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα, όπου θα οργανωθεί η διανομή στις πυρόπληκτες περιοχές.


Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου:

«Το  Δ.Σ. του ΕΚΑ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, εκφράζοντας έμπρακτα την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας στους πυρόπληκτους όλης της χώρας.

Συγκινητική και συγκλονιστική ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων και του λαού της περιοχής, ιδιαίτερα της νεολαίας. Το ΕΚΑ με την συμβολική του αυτή πρωτοβουλία, ανέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η αλληλεγγύη αποτελεί ένα από τα βασικά όπλα του ταξικού κινήματος, για να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις πολιτικές που εφαρμόζουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις και η σημερινή της Νέας Δημοκρατίας, που μαυρίζουν τις ζωές μας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν εστάλησαν στο ΠΑΜΕ στην Αθήνα, όπου θα οργανωθεί η διανομή στις πυρόπληκτες περιοχές.

Με σύνθημά μας «όλοι για έναν κι ένας για όλους» οργανώνουμε τον αγώνα μας, συσπειρωμένοι στα ταξικά σωματεία μας, δυναμώνοντας την κοινωνική συμμαχία μας ενάντια συνολικά στην επίθεση που δεχόμαστε από κυβέρνηση, επιχειρηματικούς ομίλους, ευρωπαϊκή ένωση και τα άλλα ιμπεριαλιστικά κέντρα, που έχουν την στήριξη των κομμάτων του ευρωμονόδρομου.

Η εμπειρία από τα πύρινα μέτωπα και η αυταπάρνηση που έδειξε ο λαός μας με την λαϊκή πρωτοβουλία, για την αντιμετώπιση της κατάστασης,  πρέπει να αξιοποιηθεί στη δράση μας παραπέρα. Κανένα συγχωροχάρτι στις εγκληματικές πολιτικές όλων των κυβερνήσεων και της σημερινής, που αφήνει τα δάση απροστάτευτα, τον λαό να καίγεται το καλοκαίρι, να πνίγεται τον χειμώνα και να μένει στο έλεος μετά από σεισμούς.

Απαιτούμε:

-Να καταγραφούν άμεσα και να αποκατασταθούν όλες οι ζημιές, να αποζημιωθούν στο εκατό τοις εκατό οι πυρόπληκτοι σε όλες τις περιοχές.

-Να στηριχτεί το εισόδημά τους.

-Να γίνουν αντιπλημμυρικά- αντιπυρικά έργα αντισεισμικής θωράκισης σε όλη τη χώρα.

-Να παρθούν μέτρα πρόληψης και διαχείρισης των δασών, καμιά επιχειρηματική δράση στα καμένα.

Ο λαός έδειξε, παίρνοντας την υπόθεση στα χέρια του, ότι έχει τη δύναμη να κάνει βήματα μπροστά για την υπεράσπιση και την καλυτέρευση της ζωής του».

Advertisements

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
ocean new optimize Τοπική Διαφήμιση
tsiknas600x338 Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button