ΑτζένταΔυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εργαστήρι παραδοσιακού παιχνιδιού από το Κέντρο Πρόληψης «Οδυσσέας»

Σε ένα εργαστήρι παραδοσιακού παιχνιδιού, για παιδιά σχολικής ηλικίας (7-11), προσκαλεί το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για παιχνίδια ομαδικά, ζευγαρωτά, παιχνίδια-αντικείμενα, παιχνίδια δράσης ή λεκτικής ετοιμότητας.

Αναλυτικά:

«Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Αιτωλ/νίας “ΟΔΥΣΣΕΑΣ”-Ο.ΚΑ.ΝΑ,  λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς σας προσκαλεί σε ένα εργαστήρι παραδοσιακού παιχνιδιού για παιδιά σχολικής ηλικίας (7-11). Παιχνίδια ομαδικά, ζευγαρωτά, παιχνίδια-αντικείμενα, παιχνίδια δράσης ή λεκτικής ετοιμότητας.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να χαρούμε και να συνδεθούμε παίζοντας.  Τα ομαδικά παιχνίδια ενισχύουν τη συνεργασία, την αμοιβαία εμπιστοσύνη, την κοινωνικότητα. Παράλληλα, μας ανακουφίζουν προσφέροντας  μια αίσθηση ελευθερίας και δημιουργικότητας.

Το εργαστήρι θα έχει διάρκεια 2 ώρες  και θα πραγματοποιηθεί στον κήπο του «ΙΘΑΚΕΣ»(Αγ. Χριστοφόρου 35, τηλ.2641102845) την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 19:00-21:00.

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 20 παιδιά.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε παιδιά που δεν έχουν συμμετάσχει στο προηγούμενο εργαστήρι παιχνιδιού.

Αιτήσεις μπορείτε να αποστέλλετε ηλεκτρονικά (κατεβάστε την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ) στη διεύθυνση odysse@agr.forthnet.gr  από Τρίτη 31/8 έως και Τρίτη  7/9 (τηλέφωνα επικοινωνίας: 2641055275 και 2641028770)».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button