Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα ευχαριστεί το Ίδρυμα Κάππα για τη σημαντική δωρεά του

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα για τη σημαντική δωρεά του χρηματικού ποσού 10.000 ευρώ από το Ίδρυμα “Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του εργαστηρίου αναφέρει τα εξής:

Η Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος, οι νέοι με νοητική υστέρηση & συνοδές αναπηρίες και οι εργαζόμενοι του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ» Νομού Αιτωλ/νίας, Μεσολόγγι – Αγρίνιο, ευχαριστούν θερμότατα, το Ίδρυμα «Ιωάννη και Ελισάβετ Κάππα» για τη δωρεά των 10.000 €. για το πολύτιμο έργο που παράγει όσον αφορά τους νέους με νοητική στέρηση &συνοδές αναπηρίες. Η δωρεά αυτή επίσης δίνεται καθώς το εργαστήρι « Παναγία Ελεούσα» χαρακτηρίζεται από διαφάνεια στην οικονομική του λειτουργία.

Οι πρωτοβουλίες αυτές στηρίζουν το δύσκολο κι ευαίσθητο έργο του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ», ενδυναμώνουν την κοινωνική αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά. Είμαστε ευγνώμονες σε όλους όσους με μεγάλο ενδιαφέρον και ευαισθησία στηρίζουν το έργο μας, που αφορά στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα των συνανθρώπων μας με την πληγωμένη νοημοσύνη.

Με ιδιαίτερη τιμή
Το Διοικητικό Συμβούλιο
του Εργαστηρίου «ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ»
Μεσολόγγι – Αγρίνιο

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close