Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα»: Ευχαριστούμε Περιφέρεια και Δήμο για τη στήριξη

Στο πλαίσιο αξιολόγησης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων, επισκέφτηκαν σήμερα 2 Ιουνίου 2023 το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας καθώς και τις νεόκτιστες Στέγες του Εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, στελέχη του Δήμου Αγρινίου, της Διαχειριστικής Αρχής της Π.Δ.Ε., του Υπουργείου Ανάπτυξης και του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου καθώς και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Παρακολούθησης Έργου.

Τους υποδέχθηκαν η χορωδία των εκπαιδευομένων νέων μας, η Πρόεδρος Διονυσία Σαμαντά και μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, η Ιδρύτρια και Επίτιμη Πρόεδρος Μαρία Τσούτσου, ο Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής Γιώργος Μαστρογεωργίου και ο εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης επί των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του Φορέα Κωνσταντίνος Πουλάκης.


Ξεναγήθηκαν στις Δομές και ενημερώθηκαν από την Πρόεδρο του Δ.Σ. και τον Διευθυντή σχετικά με τη λειτουργία του ΚΔΗΦ και των ΣΥΔ, όπου διαπιστώθηκε η χρησιμότητα των Δομών αυτών και η συνεισφορά τους στην κοινωνική ένταξη και βελτίωση της ποιότητας ζωής των ωφελούμενων ατόμων με νοητική υστέρηση και συνοδές αναπηρίες, που αποτελούν την πλέον ευάλωτη κοινωνική ομάδα.

«Ευχαριστούμε την Πολιτεία, την Περιφέρεια και τον Δήμο Αγρίνιου για την στήριξή τους στη λειτουργία των συγκεκριμένων υποδομών και προσβλέπουμε σε μελλοντική συνεργασία επωφελή για την κοινωνία», αναφέρει το Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα».

panagia eleousa (1)

panagia eleousa (2)

panagia eleousa (3)

panagia eleousa (4)

panagia eleousa (5)

panagia eleousa (6)

panagia eleousa (8)

panagia eleousa (9)

panagia eleousa (7)

Advertisements
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
farmakis banner Πολιτική Διαφήμιση
papanastasiou 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
synthima pistioals 600x338 Πολιτική Διαφήμιση
pap tsalafouti bruschetta 1000x563px copy Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button