Δυτική Ελλάδα

Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων

koi-dimotiko-kalyviaΣτο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων συνεχίζονται αυτές τις μέρες οι εργασίες συντήρησης στο κτίριο και στις αίθουσες διδασκαλίας και η εικόνα της σχολικής μονάδας αρχίζει να βελτιώνεται χάρη στις προσπάθειες του Διευθυντή Θ. Λανόπουλου, των εκπαιδευτικών και των υπηρεσιών του δήμου Αγρινίου.

Σε σχετική επιστολή του Διευθυντή του σχολείου Θ. Λανόπουλου  που απευθύνεται προς τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, την Σχολική Επιτροπή Μονάδων  Πρωτοβάθμιας  Εκαίδευσης   και κοινοποιείται στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Καλυβίων αναφέρονται τα εξής…

«Συνεχίζονται οι εργασίες στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβιών με αμείωτη ένταση. Ο Δήμος Αγρινίου, και συγκεκριμένα ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γκρίζης Νικόλαος , ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής, κ. Αδάμης Σπύρος και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος, κ. Τσελεπής Γρηγόριος, ανταποκριθήκαν άμεσα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο μας . Έγινε ο εσωτερικός  ελαιοχρωματισμός του σχολείου, τοποθετήθηκαν πλακάκια στις βρύσες που χρησιμοποιούν τα παιδιά για πόσιμο νερό καθώς και  οι νέες  μπασκέτες στον εξωτερικό χώρο.

Στην προσπάθεια αυτή βοήθησαν οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών με κάθε τρόπο, και αυτό δείχνει ότι μπορούμε να καταφέρουμε πάρα πολλά αρκεί να υπάρχει θέληση για συνεργασία και διάθεση για προσφορά. Ακόμη, γίνεται μια προσπάθεια ώστε μετά τον εσωτερικό ελαιοχρωματισμό να αλλάξουν  οι  κουρτίνες, που είναι αρκετά παλιές. Συνεπώς, οι αίθουσες πρόκειται να εξωραϊστούν και να με τον τρόπο αυτό να δημιουργηθεί ένα παιδαγωγικά ευάρεστο σχολικό κλίμα.

Σε εξέλιξη είναι αιτήματά μας με στόχο:

• την ηλεκτροδότηση τριών (3) αιθουσών διδασκαλίας και του εργαστηρίου Πληροφορικής, αφού το δίκτυο είναι παλαιάς τεχνολογίας και δεν ανταποκρίνεται στις κτιριακές ανάγκες, με αποτέλεσμα να μην έχουν ρεύμα τα 2/3 του σχολείου.

• την αντικατάσταση των σάπιων παραθύρων, τα οποία, εκτός του ότι είναι πηγή μόλυνσης, έχουν εξαιρετικά εύθραυστα τζάμια (κι όχι διπλά ώστε να παρείχαν μόνωση από τα καιρικά φαινόμενα και τους εξωτερικούς θορύβους).

• την επισκευή στέγης σε σημεία που μπαίνει νερό».

Ο Διευθυντής του 4/θ Δ. Σχ. Καλυβίων

Θ. Λανόπουλος

 

kalyvia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button