Δυτική ΕλλάδαΡοή Ειδήσεων

Ασφαλτοστώσεις στον Άγιο Κωνσταντίνο (φωτο)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης του οδικού δικτύου και οι ασφαλτοστρώσεις σε κεντρικούς δρόμους στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Οι παρεμβάσεις περιλαμβάνουν τις οδούς Ψυχάρη, Μαγνησίας, Καραολή, Καζαντζάκη, Υψηλάντου, Χρ. Σμύρνης και αναμένεται να ολοκληρωθούν την επόμενη Δευτέρα.

Οι εργασίες, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, δεν αφορούν μόνο την αναβάθμιση των γειτονιών αλλά και την ασφάλεια των οδηγών και των πεζών:

«Η δουλειά μας δεν σταματά. Συνεχίζουμε με αμείωτους ρυθμούς να υλοποιούμε έργα που βελτιώνουν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Με μια σειρά στοχευμένων παρεμβάσεων μείζονος σημασίας μεριμνούμε για τη συντήρηση και αποκατάσταση του δικτύου, καθώς και τη βελτίωση των κυκλοφοριακών συνθηκών και των μετακινήσεων των πολιτών».

Ένα Σχόλιο

  1. Δήμαρχε ακόμα περιμένουμε εμείς εδώ πέρα στη Σισμάνη .Η σύμβαση του έργου από 25/11/18 γιατί την κρατάτε στο συρτάρι; Να δούμε πότε και αν θα βγει απόφαση να φτιάξετε τίποτα και σε εμάς εδώ.Που εκτός από το δρόμο παραμένουν ακόμα σοβαρά προβλήματα όπως το ζήτημα της λαϊκής της Πέμπτης που πρέπει κάτι να γίνει ,όπως επίσης να φτιαχτεί το καλώδιο του δημοτικού φωτισμού που το έχουν πλακώσει τα κλαδιά των δέντρων και κυριολεκτικά βρίσκεται στην αέρα. Ένα μήνα ενημερωμένη η αρμόδια υπηρεσία, τόσο δύσκολο είναι να έρθει κάποιος να επισκευάσει το καλώδιο και να βάλει δύο λάμπες καινούργιες γιατί οι υφιστάμενες ανάβουν όποτε θέλουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button