Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Αγρινίου: Γιατί ο αγώνας εμπόρων-δικηγόρων κρίθηκε στα χαρτιά;

Το 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Αγρινίου μπήκε στην τελική ευθεία και σήμερα διεξάγονται οι ημιτελικοί:
Δικηγόροι-ΤΕΕ , Στρατός-Δήμος Αγρινίου

Το μεγάλο θέμα όμως δημιουργήθηκε στον αγώνα Εμπόροι -Δικηγόροι όπου οι πρώτοι επικράτησαν με 64-63 αλλά στα χαρτιά οι δικηγόροι πέρασαν καθώς έκαναν ένσταση που έγινε δεκτή από την ΕΣΚΑΒΔΕ. Ο λόγος είναι οτι οι Έμποροι κατέβασαν 4 εν ενεργεία παίκτες ενώ ο κανονισμός λέει οτι σε κάθε αγώνα δηλώνονται δυο.
Μάλιστα οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι είχαν ειδοποιήσει ότι θα προέβαιναν σε αυτή την κίνηση δυο μέρες πριν τον αγώνα και λίγα λεπτά πριν την αναμέτρηση.Ο κανονισμός δικαιώνει απόλυτα του Δικηγόρους.


Ο Κανονισμός στο άρθρο 8
8.Όλες οι ομάδες δύνανται να διαθέτουν στη δύναμή τους όσα ενεργά μέλη ομάδων που συμμετέχουν τοπικά πρωταθλήματα υπό την προϋπόθεση όμως ότι δεν συμπεριλαμβάνεται παραπάνω των δύο (2) στην δωδεκάδα που δηλώνεται σε κάθε αγώνα και η ηλικία τους θα είναι 30 ετών και άνω. Τα μέλη των ομάδων θα πρέπει να έχουν τόπο κατοικίας και έδρα εργασίας εντός των ορίων του Δήμου Αγρινίου.

Τι ισχύριζονται οι Έμποροι.

Απο την πλευρά των Εμπόρων παρότι γνωρίζουν τον κανονισμό λένε οτι είναι νόμιμο δεν είναι και απαραίτητα ηθικό καθώς οι παίκτες που είναι εν ενέργεια ο ένας έχει παίξει ένα λεπτό σε ολόκληρο πρωτάθλημα (Τσουκαλάς) και οι Αγγελής και Κοκκοτός έναν αγώνα στον οποίο έγινε αφιέρωμα στην ομάδα του Ιναχου από την εφημερίδα live sport. Και καταλήγουν λέγοντας οτι αν σε ένα ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αυτό ειναι τοσο σημαντικό γεγονός για να γίνει ένσταση τότε χαλάλι του σε αυτόν που την κάνει.

H απόφαση της ΕΣΚΑΒΔΕ για τον αγώνα

basket247.gr


Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button