ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Έργα οδοποιίας στις Δημοτικές Ενότητες του Αγρινίου προϋπολογισμού 500.000€

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υπέγραψε σύμβαση για «Κατασκευή  Τεχνικών Έργων Οδοποιίας Δήμου Αγρινίου»  προϋπολογισμού 500.000 ευρώ.

Πρόκειται για παρεμβάσεις βελτιώσεων και ανακατασκευές τεχνικών έργων οδοποιίας στις  Δημοτικές Ενότητες Αγρινίου.  Οι εργασίες αφορούν κυρίως  αποκατάσταση στις καθιζήσεις του οδοστρώματος  και της  τσιμεντόστρωσης, κατασκευή τοίχων αντιστήριξης πρανών, τσιμεντοστρώσεις με ελαφρό οπλισμό, κατασκευή τοίχων από συρματοκιβώτια, σωληνωτά διαφόρων διατομών κλπ


Οι παρεμβάσεις αφορούν το σύνολο των Δημοτικών Ενοτήτων σε σημεία κατόπιν αιτημάτων των πολιτών.

«Πρόκειται για ένα έργο  που θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υποδομές των δημοτικών οδών καλύπτοντας παράλληλα αιτήματα δημοτών για ανακατασκευή και ασφαλτόστρωση δρόμων που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα. Είμαστε σταθερά στοχευμένοι στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

EURO 2024

2 Σχόλια

  1. Γιωργάκη αυτό το μπουρδέλο το κέντρο χρώματος κεραμιδί, σκοπεύεις να το κάνεις κάτι? Είναι σιχαμερό και απαράδεκτο.

  2. 500.000 ευρώ σε μία πόλη 150 χιλιάδων κατοίκων δεν φτάνουν ούτε για καραμέλες στα άπορα παιδάκια. Και ενώ είμαστε η πιο βαριά φορολογούμενοι πολίτες της Ευρώπης οι παροχές των κυβερνή, είναι ελάχιστες στο δε Αγρίνιο άγνωστες. Ή δε δημοτική αρχή πλανάται σαν σκιά Γιώργο στον Οι σκιές δεν παράγουν έργο παρά μόνο τρομάζουν τους ανθρώπους. Άλλα πληρώνουμε και δημοτικά τέλη πέρα από τους φόρους για πράγματα που δεν έχουμε. Η Πάτρα άλλον ήδη στο Αγρίνιο περνώντας σχολές και νοσοκομεία και οι δημοτικές σκιές πλανώνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button