ΑυτοδιοίκησηΠολιτικήΡοή Ειδήσεων

Δήμος Αγρινίου: Στο πρόγραμμα “Φιλόδημος Ι” σημαντικά έργα ύδρευσης-αποχέτευσης

Συνολικού προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ

Έργα συνολικού προϋπολογισμού 16.000.000 ευρώ που αφορούν στην βελτίωση των υποδομών υδροδότησης και αποχέτευσης ενέταξε ο Δήμος Αγρινίου στο πρόγραμμα Φιλόδημος Ι. 

Ειδικότερα η, ΔΕΥΑ Αγρινίου υπέβαλλε δύο προτάσεις. Η πρώτη στον άξονα προτεραιότητας: Βελτίωση των υποδομών των δικτύων ύδρευσης «Υποδομές ύδρευσης για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση» η οποία περιλαμβάνει :


  1. Αντικατάσταση – αναβάθμιση δικτύου ύδρευσης Μακρυνείας προϋπολογισμού 800.000,00€ πλέον ΦΠΑ
  2. Αντικατάσταση τμημάτων κεντρικών αγωγών μεταφοράς και διανομής προϋπολογισμού 1.575.000,00€ πλέον ΦΠΑ
  3. Αντικατάσταση κεντρικού αγωγού υδροδότησης από το χείμαρρο Ζέρβα έως την θέση «Πεταλάς», προϋπολογισμού 1.200.000,00€ πλέον ΦΠΑ
  4. Προμήθεια και τοποθέτηση συστημάτων τηλεελέγχου –τηλεμετρίας σε αντλιοστάσια και δεξαμενές της ΔΕΥΑ Αγρινίου προϋπολογισμού 440.000,00 € πλέον ΦΠΑ

 Η δεύτερη πρόταση στον άξονα προτεραιότητας: Βελτίωση των περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας λυμάτων «Ολοκληρωμένη διαχείριση αστικών λυμάτων για την προστασία της δημόσιας υγείας και την βελτίωση της ποιότητας των υπογείων, επιφανειακών υδάτων και των ακτών κολύμβησης» και  θα αφορά στην κατασκευή έργων αποχέτευσης στους οικισμούς περί της λίμνης Τριχωνίδας, προϋπολογισμού 11.800.000,00€ συν ΦΠΑ.

Τοπική Διαφήμιση
one Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button