ΑυτοδιοίκησηΡοή Ειδήσεων

Συνεχίζονται τα έργα στον δρόμο Δρυμώνας – Νεροσύρτης – Προυσός (φωτο)

Το εργοτάξιο του δρόμου Δρυμώνα – Νεροσύρτη – Προυσού, όπου συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες επισκέφθηκε χθες ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας.

Ο συνολικός προϋπολοηισμός του έργου, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο κ. Κωνσταντάρας, είναι 1.700.000 ευρώ.

Η Α’Φάση του έργου ολοκληρώθηκε με την διάνοιξη των βράχων στον οικισμό “Νεροσύρτης “με προϋπολογισμό έργου 200.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η Β’Φάση του έργου με διανοίξεις, τεχνικά, αποστραγκιστικά προϋπολογισμού 300.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει ο κ. Κωνσταντάρας, εγκρίθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης το ποσό του 1.200.000 ευρώ και στάλθηκε στην Π.Δ.Ε. για τη Γ’ φάση του έργου ασφαλτόστρωσης του δρόμου.

“Η δημοτική αρχή σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και τα συναρμόδια υπουργεία σχεδιάζει και διεκδικεί την Δ’ Φάση του έργου, ώστε ο δρόμος μέχρι Προυσό μέσω Λαδικούς Τ.Κ Χαλικίου, να ξανα-φέρει το ξανά-ζωντάνεμα των χωριών μας και του δήμου Θέρμου, στην προοπτική σύνδεσης με την Ευρυτανία και να πετύχουμε την διέλευση των χιλιάδων προσκυνητών, όπως στο παρελθόν, για να τονωθεί η τοπική μας οικονομία” αναφέρει η ανάρτηση του Δημάρχου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button