Δυτική Ελλάδα

Έρχονται τα πρώτα δίχτυα για τσούχτρες και μέδουσες στο Ρίο

tsouxtres-fragma

Ο φόβος της επικείμενης…επέλασης τσουχτρών και μεδουσών αναγκάζει αρκετούς επαγγελματίες να προβούν σε προμήθεια διχτυών για να αντιμετωπίσουν την αναδουλειά που θα δημιουργήσει η παρουσία τους!

Ηδη , όπως μαθαίνουμε , ιδιοκτήτης παραλιακού καταστήματος στην περιοχή του Ρίου θα είναι πιθανότατα ο πρώτος που θα τοποθετήσει προστατευτικά δίκτυα.

Παρά το γεγονός πως δεν είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία του μέτρου , το ενδεχόμενο να “εξαφανιστούν” οι λουόμενοι από την περιοχή , εξαιτίας της πιθανής παρουσίας και φέτος μεδουσών και τουχτρών αναγκάζει επαγγελματίες να πάρουν το ρίσκο, καθώς η προμήθεια δικτυών είναι αρκετά δαπανηρή.


Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς
Μάλιστα στην πρόσφατη συνάντηση των επαγγελματιών που έχουν καταστήματα στην παραλιακή ζώνη, για να συζητήσουν πως θα αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ( με πρωτοβουλία του ΣΚΕΑΝΑ), καθώς δεύτερη χρονιά χωρίς πελάτες τα καταστήματα δεν θα αντέξουν, εμφανίστηκε εκπρόσωπος εταιρείας που διαθέτει δίκτυα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε και προτάσεις για προμήθεια δικτυών, αλλά και συντήρησής τους , με αρκετά…αρμυρή τιμή (επαγγελματίες κάνουν λόγο για 150 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο).

tempo24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button