Παναιτωλικος

Έρχεται σήμερα ο Κόρμπος και άλλοι τρεις μέχρι την Παρασκευή

ÊÏÑÌÐÏÓ ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ  KORBOS  LEVADIAKOS - KERKIRAΔιοικητικό Συμβούλιο έγινε χθες στον Παναιτωλικό και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις μεταγραφές  και όχι μόνο. Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας είναι δεδομένη η θέληση της διοίκησης να δυναμώσει  ουσιαστικά την ομάδα ενόψει της νέας περιόδου. Έγινε μια ενημέρωση από τον διευθύνoντα σύμβουλο της ΠΑΕ κο Μάκη Μπελεβώνη που ακριβώς βρίσκονται οι επαφές με παίκτες που ενδιαφέρουν τον Παναιτωλικό και εκφράστηκε η αισιοδοξία ότι  μέχρι την Παρασκευή θα έχουν ανακοινωθεί τουλάχιστον 3-4 ποδοσφαιριστές.
Ο Παναγιώτης Κόρμπος πιθανότατα θα είναι ο πρώτος από αυτούς καθώς αναμένεται μέχρι το βράδυ να είναι στο Αγρίνιο για την υπογραφή του συμβολαίου του.

Μέχρι και την Παρασκευή που υπάρχει η πρώτη  της ομάδας για τη νέα περίοδο στον Παναιτωλικό θα έρθουν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές. Κατά πάσα πιθανότητα τα ονόματα ορισμένων από  αυτούς να μην έχουν ακουστεί στο ρεπορτάζ του Παναιτωλικού. Στόχος του Παναιτωλικού είναι να έρθουν  νέα πρόσωπα στην ομάδα . Θέλοντας να ρισκάρουν και να βάλουν ένα στοίχημα έχουν κατά νου να παρουσιάσουν μια διαφορετική ομάδα της οποίας οι δυνατότητες να είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που ο Παναιτωλικός παρουσίασε την σεζόν που τέλειωσε.

Ο Άλβες ήδη από σήμερα ξεκίνησε μονός του προπονήσεις με τον γυμναστή Παύλο Γκότση προκειμένου να είναι έτοιμος το συντομότερο δυνατό. Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα του ποδοσφαιριστή να επανέρθει στο πολύ καλό επίπεδο που όλοι τον ήξεραν.

Όσον αφορά τα εισιτήρια  διαρκείας αυτά έχουν ήδη ξεπεράσει τα 1.000, αριθμός αρκετά ικανοποιητικός για την εποχή  αν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμη είμαστε στον Ιούνιο. Επίσης πρέπει να εκτιμηθεί το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός έχει κάνει μόλις μια μεταγραφή κάτι που δείχνει ξεκάθαρα την εμπιστοσύνη που δείχνει ο κόσμος, αλλά και την βεβαιότητα ότι θα γίνουν οι σημαντικές προσθήκες.

Γ.Μ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button