ΑθλητισμόςΡοή Ειδήσεων

Ποιες ομάδες έχουν την ευκαιρία να παίξουν στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ

Το πρωτάθλημα μπορεί να διεξαχθεί και με λιγότερα από 16 σωματεία

Στην Α’ κατηγορία θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στην Α’ κατηγορία οι ομάδες Μεδεών Κατούνας , Α.Ο. Χάλκειας και Α.Ε. ΑΓ. Δημητρίου σε περίπτωση άρνησης κάποιας ομάδας θα αντικατασταθεί από το Ακαρνανικό Φυτειών.

Σε επικοινωνία που υπήρχε πριν λίγο με τη διοίκηση του Α.Ο. Χάλκειας έγινε γνωστό ότι θα γίνει έκτακτο διοικητικό συμβούλιο για να αποφασιστεί για το αν θα δεχθούν την πρόσκληση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η Επιτροπή Πρωταθλήματος, μετά την ολοκλήρωση των συμμετοχών του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας (Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018 και ώρα 18:00) και την μη συμμετοχή των σωματείων: ΑΛΙΚΥΡΝΑΪΚΟΣ ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ, ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ και ΦΛΟΓΑ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ, ανακοινώνει τα εξής:

Τα παραπάνω 3 σωματεία δικαιούται να δηλώσουν συμμετοχή αποκλειστικά και μόνο στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της φετινής περιόδου, μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 18:00 (άρθρο 8 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).

Στις κενές θέσεις πλέον του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή, με γνώμονα πάντα τη σειρά κατάταξης των αγώνων μπαράζ της Β’ κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων που κατέλαβαν την 2η και 3η θέση στους ομίλους τους, τα σωματεία ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ, ΑΟ ΧΑΛΚΕΙΑΣ και ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Σε περίπτωση άρνησης κάποιου από αυτά θα κληθεί να το αντικαταστήσει το σωματείο ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να υποβληθούν μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 1 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 και ώρα 13:00.

Σε περίπτωση άρνησης ενός ή περισσοτέρων σωματείων από αυτά να δηλώσουν στην Α’ κατηγορία, το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας περιόδου 2018-2019 θα διεξαχθεί με λιγότερα από 16 σωματεία (άρθρο 4 παρ. 7 Κ.Α.Π.).

Υπενθυμίζουμε στην περίπτωση αυτή, ότι σε τυχόν άρνηση σωματείου που έχει δικαίωμα συμμετοχής σε εθνικά πρωταθλήματα να αγωνιστεί σ’ αυτά, δικαιούται να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας (άρθρο 7 παρ. 2 παραρτήματος 1 Κ.Α.Π.).”

nafpaktianews.gr

Ετικέτες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close