Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πρωταθλήματα

Το ύψος των παραβόλων, οι προθεσμίες και τα έγγραφα που απαιτούνται

Με ανακοίνωσή της η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας γνωστοποιεί τα σωματεία που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις κατηγορίες της.

Ενόψει της νέας σεζόν γίνεται γνωστό ότι το παράβολο για την Ά κατηγορία ανέρχεται στα 250 ευρώ. Οι δηλώσεις πρέπει να υποβληθούν μέχρι 11 Αυγούστου και ώρα 12:00. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου. Τα παιχνίδια της κατηγορίας θα διεξάγονται σε γήπεδα με χλοοτάπητα.


Σε ότι αφορά την Β’ κατηγορία, το παράβολο ανέρχεται στα 160 ευρώ. Δηλώσεις γίνονται δεκτές μέχρι 18 Αυγούστου και ώρα 12:00. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 2 Οκτωβρίου.

Τέλος, στη Γ’ κατηγορία θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής και όσες ομάδες επαναδραστηριοποιηθούν με απόφαση της ΕΠΟ έστω και μία μέρα πριν την κλήρωση. Το παράβολο ανέρχεται στα 80 ευρώ, δηλώσεις συμμετοχής κατατίθενται έως Πέμπτη 22 Αυγούστου και ώρα 12:00. Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 8-9 Σεπτεμβρίου.

Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονται και πληροφορίες για το Κύπελλο και τα όσα πρέπει όλα τα σωματεία υποχρεωτικά να προσκομίσουν.

Αναλυτικά:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button