Όλα τα ΣπορΡοή Ειδήσεων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: Στη δημοσιότητα οι προκηρύξεις πρωταθλημάτων και κυπέλλου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων και του κυπέλλου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, στην ιστοσελίδα της Ένωσης.

Ως γνωστόν, στην Ά κατηγορία θα αγωνιστούν δέκα ομάδες. Βέβαια, υπάρχουν επιφυλάξεις ότι πιθανώς να είναι λιγότερες ελέω αδυναμίας κάποιου εκ των σωματείων να συμμετάσχει.


Η προκήρυξη προβλέπει Play Offs με τη συμμετοχή των πέντε πρώτων της τελικής κατάταξης για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Υποβιβάζεται ο τελευταίος της κατάταξης.

Εξαίρεση η περίπτωση που μετά την ολοκλήρωση της Γ’ εθνικής, ο αριθμός των σωματείων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της περιόδου 2023-24 είναι μονός.

Επίσης δεν υποβιβάζεται ο τελευταίος της κανονικής περιόδου, στην περίπτωση που δεν υποβιβαστεί κανένα σωματείο της Ένωσης από τη Γ’ Εθνική και ο πρωταθλητής της ανέλθει στη Γ’ Εθνική.

Από την Β’ Κατηγορία ανεβαίνουν στην Ά οι πρωταθλητές των δύο ομίλων που αποτελούνται από 10 ομάδες έκαστος. Από την Β’ στην Γ’ κατηγορία, υποβιβάζονται τα σωματεία που θα καταλάβουν τις τελευταίες θέσεις στους δύο ομίλους.

Τέλος, από την Γ’ Κατηγορία θα προβιβαστούν οι τρεις πρώτες ομάδες.

Η προκήρυξη των πρωταθλημάτων:

Σε ότι αφορά το κύπελλο συμμετέχουν 17 ομάδες. Παναγρινιακός και Ναυπακτιακός Αστέρας, οι 10 ομάδες της Α’ Κατηγορίας, τρεις από την Β’ και δύο από την Γ’.

Η προκήρυξη του κυπέλλου:

Τοπική Διαφήμιση
Τοπική Διαφήμιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button