Αυτοδιοίκηση

Επιβράβευση της Περιφέρειας για την προβολή του ΕΣΠΑ (video)

po-epibrabefsi-perif-espa1Θετικές κριτικές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή απέσπασε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την πρακτική προβολής των έργων ΕΣΠΑ.

Η Περιφέρεια, μέσω της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής της Αρχής, ήταν η μοναδική σε ολόκληρη την Ευρώπη, η οποία παρουσίασε αποτελεσματικά τα έργα που υλοποιούνται με χρηματοδοτήσεις Διαρθρωτικών Ταμείων της Ε.Ε. και μάλιστα με μεγάλη ανταπόκριση από τους συμμετέχοντες, δεδομένου ότι οι παρουσιάσεις των υπολοίπων χωρών αφορούσαν μόνο δράσεις κεντρικών Υπουργείων ή Οργανισμών.

po-epibrabefsi-perif-espa2Η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με τις κυρίες Ελένη Πουλιάση (υπεύθυνη Δημοσιότητας) και Σταυρούλα Αδαμοπούλου (αναπληρώτρια Δημοσιότητας), συμμετείχε – η μοναδική συμμετοχή από τη χώρα που διαχειρίζεται τομεακά και περιφερειακά προγράμματα – στο 11ο Συνέδριο του Δικτύου Inform, των υπευθύνων Δημοσιότητας των Διαρθρωτικών Ταμείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διοργανώθηκε στη Βουδαπέστη στις 30 και 31 Μαΐου.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και ειδικότερα στη θεματική ενότητα «Καλές πρακτικές αντιμετώπισης προκλήσεων σε θέματα δημοσιότητας», παρουσιάστηκε από τις συμμετέχουσες εισήγηση με θέμα «Αύξηση ευαισθητοποίησης του κοινού σχετικά με τα Ευρωπαϊκά Διαρθρωτικά Ταμεία».

Η εισήγηση αφορούσε στις τρεις υπαίθριες εκδηλώσεις με θέμα «Μάιος η Ευρώπη γιορτάζει/ Σκεφτόμαστε Ευρωπαΐκά – Δημιουργούμε Περιφερειακά», οι οποίες πραγματοποιήθηκαν, με τη συνεργασία του γραφείου Europe Direct Δυτικής Ελλάδας, στο Μεσολόγγι 14 Μαΐου, στον Πύργο 17 Μαΐου και στην Πάτρα στις 25 Μαΐου.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης προβλήθηκε και ένα πεντάλεπτο βίντεο με αποσπάσματα από τις τρεις εκδηλώσεις με τη συμμετοχή και δηλώσεις του κοινού.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Διαβάστε Επίσης

Back to top button